Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes y Accelrys se fusionan

Dassault Systèmes i Accelrys es fusionen

17/02/2014

17 de febrer de 2014

Dassault Systèmes, the 3Dexperience Company, i Accelrys, Inc., proveïdor de programari per a la gestió del cicle de vida de la innovació científica, anuncia la signatura d'un acord definitiu de fusió en virtut del com Dassault Systèmes adquirirà l'empresa Accelrys, Inc. (Accelrys) amb seu en Sant Diego. Sota els termes i condicions de l'acord de fusió, Dassault Systèmes realitzarà una oferta pública d'accions en efectiu per a totes les accions en circulació de l'estoc comú d'Accelrys, a un preu de 12,50 dòlars per acció, sense interès, la qual cosa representa un valor complet diluït per Accelrys d'aproximadament 750 milions de dòlars. Dassault Systèmes té la intenció d'adquirir qualsevol acció d'Accelrys que no sigui inclosa en l'oferta, a través d'una fusió que serà efectiva al més aviat possible després del tancament de l'oferta pública de compra.

La combinació amb Accelrys enriquirà les capacitats de química molecular -des del descobriment a la fabricació i els requisits normatius- de les solucions de Dassault Systèmes dirigides a les indústries que utilitzen la formulació, com les ciències de la salut, els béns de consum envasats, l'alta tecnologia i l'energia, així com les indústries de fabricació avançades.

Dassault Systèmes i Accelrys s'únen en pro de l'avanç tecnològic
Dassault Systèmes i Accelrys s'únen en pro de l'avanç tecnològic.

“Amb Max Carnecchia i els seus equips, compartim la mateixa passió per fer possible la innovació científica i estem segurs que, junts, aprofitant els grans actius d'Accelrys, oferirem una solució PLM científica única i sense rival al mercat”, assenyala Bernard Charlès, president i CEO de Dassault Systèmes. “El món demanda un nou paradigma de sostenibilitat en el qual conflueixin la química, els materials i la biologia. Justament això és el que subministren els universos virtuals que fa possibles Dassault Systèmes, capaços d'harmonitzar productes, naturalesa i vida, des de la imaginació a l'experiència de solució industrial”.

La llista de 2.000 clients d'Accelrys inclou a moltes de les companyies de l'índex Fortune 500, amb grans jugadors de la indústria farmacèutica i biotecnològica, els béns de consum envasats i la indústria química, incloent a Sanofi, Pfizer, GSK, AstraZeneca, Du Pont, Shell, BASF, P&G, Unilever i L’Oréal.

La junta directiva d'Accelrys ha aprovat unànimement la transacció. S'espera que la transacció sigui completada durant el segon trimestre de 2014, subjecta al fet que els accionistes d'Accelrys ofereixin una majoria de les accions en circulació d'Accelrys en l'oferta pública que serà llançada en els propers dies, després de rebre les oportunes aprovacions regulatòries i complir altres condicions de tancament habituals.

Fòrums ha actuat com a assessor financer i Cravath, Swaine & Moore LLP han subministrat l'assessoria legal a Dassault Systèmes. Accelrys ha estat assessorat per Morgan Stanley & Co. LLC, i Paul Hastings LLP en l'àmbit legal.

El passat 30 de gener, Dassault Systèmes va celebrar una conferència per explicar els detalls de l'acord. La conferència estarà disponible durant 30 dies en l'adreça: http://www.3ds.com/investors/.

Dassault Systèmes anunciarà els seus ingressos corresponents al quart trimestre i a tot l'any fiscal 2013 el proper 6 de febrer. Per la seva banda, Accelrys comunicarà els seus ingressos corresponents al quart trimestre i a tot l'any fiscal 2013 el proper 25 de febrer.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis