Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a “Supersoluciones” a problemas de diseño y gestión del CAD

La multinacional va avançar algunes novetats que presentarà en 2015

“Supersoluciones” a problemes de disseny i gestió del CAD

Nerea Gorriti10/02/2014

En la tercera Sessió General de SolidWorks World 2014, que va tenir lloc dimecres passat 29 de gener en el Palau de Congressos de Sant Diego, a més d'avançar en clau de comèdia algunes novetats que SolidWorks incorporarà a les seves solucions, la multinacional també va revelar la propera cita de l'esdeveniment en 2015, Arizona (Phoenix) del 8 a l'11 de febrer. Què fa el dissenyador si perd el document que amb tant esforç ha creat? Fàcil, cridar a “Cadman” i Robin.

Pot dir-se que és precisament el dimecres el dia en què un és una mica més conscient que en aquesta mateixa sala li acompanyen més de cinc mil persones veient el mateix xou. Als riures, se sumen els aplaudiments i fins i tot alguna exclamació d'intriga a l'hora de desvetllar quin serà la propera localització de l'esdeveniment en 2015.

Del primer a l'últim dia, el centre de convencions de Sant Diego va estar al complet

Del primer a l'últim dia, el centre de convencions de Sant Diego va estar al complet.

I així, amb la vista posada en el que succeirà el proper any, va arrencar la sessió. En primer lloc, Mark Schneider, director de presentació de producte de Solidworks, va revelar els guanyadors del concurs Model Mania, on els participants es presenten amb un model acabat i competeixen per veure qui pot recrear i analitzar el model des de zero el més ràpid possible. Aquest any, els guanyadors en la categoria de clients van ser Tom Smith de CHL Systems amb un temps rècord de 9:53, en segon lloc Andrew Lowe, de DiMonte Group Inc., i en tercer lloc Michael Wiggins de DeltaValve. Els guanyadors de la categoria de distribuïdors van ser per ordre, Russell Richardson de Solid Solutions, Radoslav Zavrel de Schier Technik Slovakia s.r.o, i Jay Patterson de The SolidExperts.

Mark Schneider, director de product introduction, va presentar Model Mania 2014

Mark Schneider, director de product introduction, va presentar Model Mania 2014.

L'equip de certificació de SolidWorks va donar a conèixer diverses novetats. En 2014, SolidWorks presenta tres noves certificacions: Certified SolidWorks Specialist – Mechanical Conceptual, Certified SolidWorks Associate – Mechanical Conceptual, i Certified Specialist – 3DExperience Mechanical Conceptual. Fins avui la signatura ha aconseguit la certificació per a clients número 100.000 a tot el món. També van posar de manifest que les certificacions de clients (excloent les disponibles per a distribuïdors) de SolidWorks van arribar al rècord de 100.000.

Aquest programa de certificacions, el SolidWorks Certification, va començar fa 16 anys amb l'examen CSWP i ha madurat fins a incloure 14 exàmens per a clients, un total de més de 30. A més van anunciar tres nous exàmens, entre ells, el primer disponible per al producte SolidWorks Mechanical Conceptual. Mentre dos d'aquests exàmens seran per a l'equip tècnic de distribució, també hi haurà un examen associat disponible també per a clients.

Marie Planchard, directora d'educació, va presentar als professors de Mt. Sant Antonio Community College, Max Lizarraga i Jerry Miranda...

Marie Planchard, directora d'educació, va presentar als professors de Mt. Sant Antonio Community College, Max Lizarraga i Jerry Miranda.

I en el que fa referència a la formació, un pilar important per SolidWorks, Marie Planchard, directora d'educació, va presentar als professors de Mt. Sant Antonio Community College, Max Lizarraga i Jerry Miranda, els qui ofereixen el programa CSWA als seus estudiants com a part de treball del curs. “Per als seus exàmens finals, es requereix que l'estudiant completi l'examen CSWA perquè proporciona als estudiants un títol industrial i fa més senzill que obtinguin una ocupació després de la seva graduació”, van afirmar tots dos docents.

El dissenyador, moments abans de constatar que ha perdut el seu fitxer

El dissenyador, moments abans de constatar que ha perdut el seu fitxer.

Fins avui, hi ha prop de 600 institucions en més de 36 països que ofereixen els programes de certificació CSWA als seus estudiants. “És una gran satisfacció treballar amb institucions, professionals i universitats com MSAC perquè veig com estudiants de tot el món estan desenvolupant les seves professions cada dia amb l'ajuda de SolidWorks i els nostres programes de certificació", va assegurar la directora d'educació.

Robin en plena acció
Robin en plena acció.
Cadman i Robin resolent els problemes del dissenyador amb les noves aplicacions de 2015
Cadman i Robin resolent els problemes del dissenyador amb les noves aplicacions de 2015.

'Cadman', superpoderes contra problemes de CAD

Arrolladora. Així va resultar ser la paròdia que SolidWorks va preparar per avançar les novetats als assistents a SolidWorks World, com fa el seu equip tècnic de màrqueting cada any, per presentar les noves millores per a la propera versió. Alternant vídeo i “realitat”, un cosí molt llunyà del popular Batman i la comesa del qual era resoldre els problemes dels dissenyadors i usuaris del CAD de SolidWorks, acompanyat del seu fidel escuder, Robin, van presentar les novetats que veuran la llum en 2015 i van fer riure a la sala.

Alguns dels aspectes més destacats de 2015 inclouen una eina que divideix les línies en segments iguals, resultats en temps real com resol SolidWorks Simulation o una interfície web completament redissenyada per EPDM, entre uns altres.

Bertrand Sicot, conseller delegat de SolidWorks clausurant l'esdeveniment i agraint la seva participació als patrocinadors...
Bertrand Sicot, conseller delegat de SolidWorks clausurant l'esdeveniment i agraint la seva participació als patrocinadors.
Desvetllada la ubicació i data de la propera trobada 2015
Desvetllada la ubicació i data de la propera trobada 2015.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis