Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aidima muestra en Feria Valencia sus propuestas de I+D+i
El centre Tecnològic disposarà de dos stands i realitzarà nombroses activitats en els tres certàmens firals

Aidima mostra en Fira València les seves propostes de R+D+i

Redacció Interempresas07/02/2014

L'Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins (Aidima) presentarà en Fira València, durant els certàmens Hàbitat València, Fimma-Maderalia i Cevisama, un sensor per a fusta amb aplicació preventiva per al patrimoni històric-artístic, nous taulers per a usos alternatius elaborats a partir de residus de fusta i cautxú de pneumàtic, i una gamma de productes fabricats exclusivament amb fusta d'espècies mediterrànies.

Són alguns dels projectes de R+D+i que el centre tecnològic va a exposar en l'estand c-98, situat en el pavelló 6, nivell 3 de Fira València, dins de les accions que l'entitat té previstes en els tres certàmens que coincideixen en el recinte de Fira València la setmana vinent, entre el dimarts 11 i el divendres 14 de febrer, com són Hàbitat València, Fimma-Maderalia, i Cevisama.

L'espai habilitat per a l'exposició permetrà fer presentacions i atendre a les empreses interessades a integrar en els seus processos la recerca i els serveis de qualitat, i apostar així per la innovació com a vehicle de competitivitat empresarial. En aquest sentit, Aidima compartirà l'estand amb la Federació Empresarial de la Fusta i Moble de la Comunitat Valenciana, Fevama, i amb la patronal nacional del moble, Federhábitat, buscant aglutinar propostes i projectar iniciatives en col·laboració que donin força als projectes.

Imagen

De la mateixa manera, l'Institut Tecnològic col·labora amb l'Agrupació d'Exportadors de Transformats, Arvet, en les trobades bilaterals de negoci “matchmaKing event” que ha organitzat juntament amb les federacions Aseban (bany) i Fedai (il·luminació), on s'han tancat 448 entrevistes de professionals procedents de més de mig centenar de països de tot el món.

I en la Ruta de la Innovació que proposa un recorregut pels productes més innovadors que presenta la fira Maderalia, Aidima ha preparat una sèrie de materials innovadors i amb diferents aplicacions per a la indústria l'hàbitat que s'unirà als productes i materials més destacats de la mostra, formalitzant d'aquesta forma una visita guiada que proporcionarà als professionals una visió unificada de les actuals novetats i tendències.

Com és habitual, Wake Up! Sessions per a la posada al dia, és una proposta conjunta d'Aidima, l'Institut de Ceràmica (ITC), i l'Institut del Tèxtil (Aitex), que ofereix una jornada tècnic-pràctica, amb una conferència sobre Tendències en Disseny i Interiorisme 13/15, basada en el “Quadern de Tendències de l'Hàbitat 13/15” de l'Observatori de tendències de l'Hàbitat (OTH) que presenta les noves tendències en productes per a la llar i l'espai públic que estaran presents al mercat els propers anys. Ja a la tarda, es realitzarà un taller sobre la base de l'elaboració d'un panell de tendències per detectar “els senyals febles de les línies de producte”. Aquesta acció s'emmarca en el Fòrum Arquitectura i Disseny de Cevisama Lab.

Simultàniament a aquestes activitats, la proposta d'Aidima continua amb la presentació a l'espai Ceràmica Innova, de quatre projectes europeus d'innovació sobre gestió dels recursos i processos industrials i de mercat en el marc de les tecnologies de la informació, com són Imagini, Bivee, Fitman i Tell Em.

Al temps, l'Institut Tecnològic presentarà 5 projectes més d'innovació sobre materials i opcions avançades de control de qualitat i detecció de components orgànics, que aposten per introduir novetats al mercat i disminuir la pressió que l'ésser humà exerceix sobre el medi ambient, amb propostes ambicioses com WoodRub, una gamma d'innovadors taulers composite a força de residus de fusta i cautxú de pneumàtic, i que ha aconseguit fabricar 7 productes diferents per a diferents usos.

Aquestes últimes presentacions, previstes per dijous que ve 13 a les 9:45 hores a la sala València del recinte firal, estaran precedides d'una conferència sobre el nou programa de R+D de la Unió Europea, Horitzó 2020, que preveu nombroses novetats i millores en els procediments d'accés a projectes, així com un increment substancial dels pressupostos destinats a la recerca i el desenvolupament.

Finalment, Aidima també proporcionarà assessorament i consultoria tècnica a les empreses que ho requereixin en l'estand H-123, pavelló 6, nivell 2, de la fira Fimma-Maderalia.

Empreses o entitats relacionades

Fimma / Maderalia - Feria de Valencia
Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis