Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas lanza una completa oferta formativa técnica en las modalidades presencial y online

Aimplas llança una completa oferta formativa tècnica en les modalitats presencial i online

06/02/2014

6 de febrer de 2014

El Institut Tecnològic del Plàstic, Aimplas, ha preparat una completa oferta d'accions formatives, tant presencials com a distància, per al primer quadrimestre de l'any. El catàleg de cursos, seminaris i jornades inclou des d'accions subvencionades (gratuïtes), i unes altres amb preu reduït per a associats a Aimplas. Com en anys anteriors, i dins del Màster en Tecnologia de Materials Polimèrics i Composites, a partir del 2 d'abril s'impartirà el Diploma d'Especialització en Processament de Materials Polimèrics i Composites. Igualment, des del 3 al 7 de març, es podrà rebre la formació necessària per obtenir el carnet d'especialista en Instal·lació de Sistemes de Canonades Plàstiques per a Proveïment, Reg i Sanejament d'Aigua.

A través del Contracte Programa del Sector de Plàstics, finançat pel Servef i el Fondo Social Europeu, els treballadors d'empreses valencianes o aturats empadronats a la Comunitat Valenciana podran accedir gratuïtament a cursos subvencionats com el d'Operacions de Transformació de Termoplàstics, de 140 hores de durada, o el de Plàstics: Conceptes Generals i Aditivación de Plàstics.

En la modalitat online, s'impartirà el primer mòdul del curs de Tècnic Certificat en Composites, així com cursos d'Extrusió, Injecció i Biomaterials...
En la modalitat online, s'impartirà el primer mòdul del curs de Tècnic Certificat en Composites, així com cursos d'Extrusió, Injecció i Biomaterials, i diferents webinars amb temàtiques concretes com a reologia, problemes d'olor en envasos o plàstics i el foc.
Altres accions formatives presencials són les que comprenen els diferents mòduls del curs de Tècnic Certificat en Composites (laminatge manual, RTM i infusió), cursos sobre tècniques concretes, com el de Caracterització de Materials Plàstics, Extrusió de Perfilería i Canonades, Optimització de Paràmetres d'Injecció, Escumejat per Extrusió, Laminació de Films Complexos, Defectes en Peces Injectades, Productes Biodegradables per al Sector Agrícola, Minimitzar Riscos en la Compra de Materials Plàstics, Disseny i Optimització de Peces amb NX 8.5, Formació en Seguretat Alimentària i Control de Qualitat per a Responsables d'Aplicació de les Normes de Seguretat Alimentària de les Empreses, Legislació Ambiental Aplicada a la Indústria del Plàstic o el Taller d'Aplicació de la Legislació de Plàstics en Contacte amb Aliments.

En modalitat online (a distància), Aimplas també impartirà un mòdul transversal del curs de Tècnic Certificat en Composites, així com cursos d'Injecció, Extrusió i Biomaterials. Igualment, se celebraran diferents webinars, conferències online transmeses per Internet en temps real i que permet als alumnes interactuar amb el ponent. Concretament, s'han programat webinars sobre Reologia, Envasos Plàstics i Problemes d'Olor, Plàstics i el Foc, Innovació en Materials Plàstics i Paràmetres de Control dels Processos d'Extrusió.

El proper dia 12 de febrer, Aimplas ha organitzat un workshop gratuït sobre Polymix en el qual els socis d'aquest projecte exposaran els resultats del desenvolupament d'un nou asfaltat amb residus plàstics. D'altra banda, el dia 21 de febrer, tindrà lloc una jornada demostració en la qual a peu de màquina experts d'Aimplas resoldran individualment les qüestions dels assistents sobre els diferents processos de producció de plàstics. En el mes de març tindrà lloc una trobada industrial sobre Disseny i Mecanitzat amb NX 9.0, així com la cinquena edició del Seminari Internacional de Biopolímers i Composites Sostenibles de caràcter trienal.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis