Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anfac se reúne con el ministro de Medio Ambiente, Miguel Arias Cañete

Anfac es reuneix amb el ministre de Medi ambient, Miguel Arias Cañete

31/12/2013

31 de desembre de 2013

El ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Miguel Arias Cañete, s'ha reunit amb representants de Anfac (Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions), concretament amb el seu president, Rafael Prieto, i amb el seu vicepresident executiu, Mario Armero.

Els representants d'Anfac han traslladat al ministre les importants repercussions positives que sobre el mercat, la societat i el medi ambient, ha tingut el Pla PIMA Aire, i el bé que seria la continuïtat d'aquests plans de cara al futur.

Reunió del ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Miguel Arias Cañete, amb els representants d'Anfac
Reunió del ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Miguel Arias Cañete, amb els representants d'Anfac.

El Pla ha aconseguit uns estalvis de consum, mesurats en litres de combustible, de 4,6 milions de litres, amb un equivalent econòmic de 6,5 milions d'euros. S'ha evitat l'emissió a l'atmosfera de prop de 12.500 milions de tones a l'any de CO2. Si ens referim a partícules, han estat uns estalvis totals de 59 milions de tones a l'any, 368 milions de tones de NOx i 1.700 milions de tones de CO.

El Pla ha suposat la renovació d'un total de 29.000 vehicles, la mitjana dels quals ha estat de 16 anys. Per tant, gràcies a aquest Pla, ara circulen 29.000 vehicles nous “carregats de tecnologia”, molt més eficients des del punt de vista energètic i molt més segurs.

Amb una dotació de 38 milions d'euros, el Pla ha servit també com a dinamitzador de l'economia i com un element més de contribució a la recaptació fiscal. El PIMA Aire ha incrementat la producció de l'economia espanyola en 537 milions d'euros, ja que l'efecte positiu no només afecta a la fabricació sinó també als sectors de la distribució, finançament, assegurances, components d'automoció, etc.

Malgrat els excel·lents resultats collits pel Pla PIMA Aire quant al dinamisme del mercat, el parc de vehicles comercials lleugers continua envellint-se de manera significativa. D'aquí la importància de continuar amb la política de renovació dels vehicles antics, que tan bons resultats està donant al nostre país.

Resultats del Pla PIMA Aire en matèria de medi ambient
Resultats del Pla PIMA Aire en matèria de medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis