Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MobiliTec 2014 mostrará los últimos progresos en el sector de la electromovilidad

MobiliTec 2014 mostrarà els últims progressos en el sector de l'electromovilidad

24/12/2013

24 de desembre de 2013

El mercat de l'electromovilidad continua “a plena càrrega”. A Alemanya, per exemple, ja hi ha més d'un milió de bicicletes elèctriques circulant per les seves carreteres i el mercat del cotxe elèctric també està desenganxant a poc a poc (encara no a nivells de grans objectius, però sí en xifres de creixement superiors al 50%). Aquest any, a Alemanya, ja s'han matriculat deu mil cotxes elèctrics, i el nombre de vehicles híbrids ha aconseguit també un nou record.

Però no només és el sector de l'automoció el que està avançant. El progrés també es pot apreciar a l'àrea de les tecnologies d'emmagatzematge d'energia, invertint la indústria energètica de llarg a llarg del país en diferents projectes de Smart Grid, les xarxes intel·ligents d'energia que ja són tota una realitat.

La xarxa pública d'estacions de càrrega per als vehicles elèctrics està també en auge: ja hi ha més de 4.000 punts de recarrega repartits per Alemanya, on els conductors d'aquests vehicles poden carregar les bateries. Al mateix temps, la participació de les energies renovables en el mix energètic continua creixent fermament. Actualment ja suposen una quarta part del consum energètic a Alemanya i la tendència és creixent.

MobiliTec 2013
MobiliTec 2013.

El certamen MobiliTec, que tindrà lloc en el si de l'Hannover Messe 2014 (7-11 d'abril), mostrarà els últims progressos en matèria d'electromovilidad. “Est és l'únic concepte expositiu que conjumina totes les facetes de l'electromovilidad, des de la infraestructura, les energies renovables i tecnologies d'informació, fins als sistemes d'enginyeria elèctrics i híbrids, incloent el disseny de cel·les d'hidrogen”, indica Marc Siemering, vicepresident sènior de Deutsche Messe.

MobiliTec, patrocinat per la federació alemanya VDMA i per l'associació FVA, no està únicament focalitzada en vehicles elèctrics, sinó també en solucions de futur que permetin una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. Tant components individuals com a productes finals podran ser observats a través d'una completa oferta a les diverses àrees d'aplicació. Els aspectes relacionats amb les tecnologies de producció juguen un paper protagonista i, per tant, van a ser adequadament mostrats en la fira. “El mercat de l'electromovilidad no ve caigut del cel, sinó que va avançant pas a pas. I un factor clau per al seu èxit és la tecnologia de fabricació, ja que els components de la mobilitat del matí (bateries, transmissions elèctriques i peces lleugeres) han de tenir una alta qualitat i ser assequibles. Les enginyeries i instal·lacions de mecanització alemanyes tenen l'experiència necessària per proporcionar les idees i les solucions que la indústria necessita, i nosaltres volem mostrar-les en MobiliTec”, assenyala Hartmut Rauen, membre del Directori Executiu de la VDMA.

En el seu cinquè any de vida, MobiliTec es va a convertir, ara més que mai, en la plataforma internacional de xarxa de treball per al sector públic, el sector energètic, la indústria del transport, els proveïdors, els fabricants i els investigadors. Només treballant de forma conjunta tots aquests agents poden respondre al desafiament de crear una nova mobilitat sostenible, en la indústria, en el comerç i en la pròpia activitat privada, tant al país en el seu conjunt com a les seves ciutats, per terra, mar i, potser en un futur, també aire.

Empreses o entitats relacionades

Hannover Messe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis