Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Domotex Russia despierta el interés de las empresas internacionales

Domotex Russia desperta l'interès de les empreses internacionals

16/12/2013

16 de desembre de 2013

Els organitzadors de la fira Domotex Russia confirmen que existeix un gran interès per part de les empreses tant de Rússia com a nivell internacional, per exposar en la propera edició d'aquest saló, que tindrà lloc el proper mes d'abril. Signatures capdavanteres del mercat i pesos pesats de la indústria dels revestiments per al sòl com són Decora, Classen-Rus, Kährs Group (Karelia-Upofloor), Forbo Eurocol, Laminam Rus, Balta, Akteks i Tibetan Sheep han mostrat el seu interès a participar en el proper certamen, havent confirmat ja la seva participació.

Domotex
Domotex.
Domotex Russia és organitzada per la filial russa de Deutsche Messe i se celebrarà de l'1 al 3 d'abril de 2014 en el recinte Artplay Design Center de Moscou. “Estem molt contents amb el fort interès que està generant la fira”, assenyala Martin Folkerts, director internacional de fires en Deutsche Messe.

Com en l'edició inaugural, aquesta segona trobada de Domotex Russia donarà als expositors la millor arrencada que puguin tenir al florent mercat rus dels revestiments per a sòls. Els proveïdors de catifes i revestiments podran mostrar els seus productes i col·leccions en una trobada altament especialitzada, a compradors i professionals d'aquesta indústria de Rússia i d'altres estats CIS.

Ara és un bon moment per iniciar nous negocis a Rússia, amb molts sectors de l'economia del país en camí cap al creixement durant els propers anys. El sector de la construcció és un clar exemple. Fins a l'any 2025, està prevista la construcció de 355 nous hotels a Moscou amb capacitat per 81.000 habitacions i 162.000 llits. Això augmentarà la demanda d'una gran diversitat de productes, inclosos els revestiments de sòls. Aquest mercat a Rússia és improbable que pugui atendre tota aquesta demanda que s'espera, en termes de volum i qualitat, la qual cosa comportarà l'haver d'acudir a la importació.

El programa d'exposició de Domotex Russia inclou catifes fetes a mà i fabricades mitjançant maquinària, revestiments tèxtils, parquet, sòl laminat, solucions per a la instal·lació i diverses modalitats per a la cura d'aquestes superfícies. El mercat objectiu de la fira inclou a distribuïdors i executius amb decisió de compra en els sectors dels recobriments de superfícies a l'engròs i de venda al públic. Altres grups claus també són arquitectes, planificadors i prenedors de decisions en la indústria de la construcció. Els productes exposats i les demostracions que tindran lloc en Domotex Russia es complementaran amb un ampli programa de conferències i fòrums en els quals participaran professionals de renom.

El suport de Deutsche Messe a les empreses interessades a créixer al mercat rus va més enllà de la pròpia celebració de la fira el proper mes d'abril a la capital russa. Per ajudar als expositors a aconseguir contactes valuosos al mercat de tota la Federació Russa, Deutsche Messe ha unit les seves forces amb el portal alemany flooring-expert.ru per organitzar conferències sectorials a les regions de Sibèria i els Urales. D'aquesta forma, en els preparatius cap a Domotex Russia, els expositors tindran l'oportunitat de començar a establir les seves xarxes regionals l'11 de febrer de 2014 en Novosibirsk (Sibèria) i el 19 de març de 2014 en Yekaterinburg (Ural, Districte Federal).

Empreses o entitats relacionades

Hannover Messe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis