Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El software COSMOSWorks prepara un revolucionario coche solar

El programari COSMOSWorks prepara un revolucionari cotxe solar

09/12/2005

9 desembre 2005

El programari d'anàlisi de disseny COSMOSWorks ha ajudat a perfeccionar els sistemes clau d'un nou i revolucionari cotxe solar canadenc que recentment va passar una sèrie de tests de seguiment sense un sol incident, ha anunciat SolidWorks Corporation.
El cotxe solar Power of One va realitzar una bateria de proves de velocitat, frenada i estabilitat al juliol que va confirmar que els sistemes de suspensió i direcció comprovat amb COSMOSWorks estan a punt per permetre la conducció als carrers de Canadà quan el govern concedeixi permís. Els enginyers del projecte Power of One amb base a Toronto van utilitzar el programari COSMOSWorks per preveure si aquests sistemes suportarien les condicions de les carreteres reals - des de les condicions d'ambient sec i càlid fins a les de fred i gel, a velocitats de fins a uns 80 quilòmetres per hora.
Els enginyers de Power of One dissenyar el braç de suport de l'extrem frontal del cotxe solar amb el programari de disseny mecànic SolidWorks 3D. A continuació, van realitzar proves COSMOSWorks FEA (anàlisi d'elements finits) en models sòlids de 3D per a determinar la manera com actuarien com a objectes físics. La prova va mostrar que probablement el braç de suport fallaria amb la càrrega que havia de suportar. El personal de Power of One va tractar de reforçar el braç però resultava massa pesat. Dissenyar un nou braç que va passar la prova de COSMOSWorks. Aquests resultats van ser demostrats quan el cotxe solar va circular per primera vegada el desembre de 2004 i després, al març de 2005, quan es va realitzar la primera prova de funcionament d'un cotxe solar a temperatures mínimes, en carreteres gelades.
El cotxe solar de Power of One es va construir per definir rècords mundials de distància i promoure l'ús d'energia sostenible, a diferència de la majoria de cotxes fabricats per carreres. La majoria dels cotxes solars només es dissenyen per a condicions controlades en una pista, però l'objectiu del projecte Power of One és la tecnologia solar pràctica que els fabricants podran adaptar a la producció massiva de vehicles en el futur.
L'interès del públic en aquest tipus d'innovacions està augmentant ja que el preu del cru es va disparar fins a 70 dòlars per barril a l'agost i els preus de la gasolina van augmentar, com a conseqüència. Les vendes de vehicles híbrids estan augmentant més ràpidament que en cap altra categoria i el pressupost d'energia dels EUA aprovat recentment inclou crèdits per impostos per als compradors de cotxes híbrids.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis