Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Serie iMX: sistema de fresas con cabezal intercambiable y metal duro

Són de major eficiència amb paràmetres de cort més elevats, major precisió i fiabilitat extrema que els mètodes convencionals

Sèrie iMX: sistema de maduixes amb capçal intercanviable i metall dur

Redacció Interempresas09/12/2013

La sèrie IMX de Mitsubishi Materials és un sistema de maduixes que combina els avantatges del metall dur i de les maduixes intercanviables. Avantatges en el rendiment i en l'estalvi, especialment en operacions de grans volades. És l'alternativa ideal per reduir l'inventari en una àmplia varietat d'aplicacions gràcies al seu capçal intercanviable. Les característiques exclusives del cap i del portaeines de metall dur garanteixen la seguretat total i una rigidesa molt similar a la d'una maduixa massissa.

Això és possible gràcies a les cares de subjecció molt precises i còniques de la maduixa del portaeines, ambdues de metall dur massís; només la part roscada és d'acer. Els avantatges d'aquest mètode de subjecció segur i precís en comparació del mètode convencional d'acer unit al metall dur són de major eficiència amb paràmetres de cort més elevats, major precisió i fiabilitat extrema.

Altres eines amb cap de metall dur i amarri també de metall dur solen fabricar-se amb una part parcial de metall dur soldada a un mànec d'acer. Aquest mètode té punts febles inherents en la unió en comparació d'un mànec massís de metall dur.

Cada tipus de cap té hèlixs irregulars per controlar la vibració i la maduixa amb radi de 4 hèlixs incorpora forats de refrigeració...
Cada tipus de cap té hèlixs irregulars per controlar la vibració i la maduixa amb radi de 4 hèlixs incorpora forats de refrigeració.

La sèrie iMX de maduixes amb cap intercanviable compta amb importants avantatges, com la reducció dels inventaris i del temps necessari per canviar d'eina. A més, ofereixen un rendiment excepcional en una àmplia varietat d'aplicacions. L'àrea d'aplicació més important és el mecanitzat d'aliatges de titani i aliatges termorresistentes, com Inconel. També poden utilitzar-se per al fresat d'alt rendiment d'acers inoxidables, acer d'aliatge, acer al carboni i acers endurits. Cada tipus de cap té hèlixs irregulars per controlar la vibració i la maduixa amb radi de 4 hèlixs incorpora forats de refrigeració.

Maduixa de capçal intercanviable
Maduixa de capçal intercanviable.

Aquesta àmplia varietat d'aplicacions és possible no solament gràcies al sòlid i fiable sistema de subjecció, sinó també a la nova qualitat EP7020 de metall dur amb recobriment Smart Miracle. Aquest substrat de metall dur ultrafino i ultraduro compta amb un nou recobriment Smart Miracle (Al, Cr)N capaç d'oferir una resistència al desgast consideramente major. La superfície del recobriment ha rebut un tractament d'alisamiento que ofereix superfícies millor mecanitzades, menor resistència al tall i millor evacuació d'encenalls. Aquest recobriment Smart Miracle és la propera generació de maduixes recobertes, ofereix un rendiment i una llarga vida útil a l'herrameinta, especialment per al mecanitzat d'acers inoxidables i altres materials difícils de tallar.

Els capçals iMX, amb hèlix variable i disponibilitat en 12 geometries diferents entre 10 i 25 mm de diàmetre- es presenten en les següents mesures:

  • Fresa de 90° de 3 i 4 llavis, refrigeració interna.
  • Fresa tórica de 4 12 llavis, amb refrigeració interna – inclou 3 llavis per a alumini.
  • Fresa de 4 hèlixs per a desbastament.
  • Fresa de punta de bola de 4 i 6 hèlixs amb refrigeració interna.

Els mànecs de metall dur iMX també es presenten en aquestes mesures, amb diàmetres entre 10 i 25 mm de diàmetre.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Materials España, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis