Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fremm se convierte en un escaparate para mostrar los éxitos en innovación de sus empresas de metalmecánica
El fòrum va comptar amb format per empresaris, directius i tècnics d'empreses fabricants de maquinària de sectors molt diversos

Fremm es converteix en un aparador per mostrar els èxits en innovació de les seves empreses de metalmecánica

Redacció Interempresas03/12/2013

La Federació del Metall de la Regió de Múrcia i l'Associació de Fabricants de Maquinària de la Regió de Múrcia organitzen l'IX Fòrum de la Competitivitat de la Indústria Metalmecánica, on 11 empresaris han exposat les novetats tecnològiques, de gestió i de productes registrats en els seus negocis i els seus resultats.

L'IX Fòrum de la Competitivitat organitzat en la Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia, Fremm, ha servit perquè les pròpies empreses de metalmecánica exposin a la resta de la Regió les innovacions que estan afrontant en els seus negocis, amb la finalitat de que siguin exemple per als empresaris més distanciats, així com d'aparador per al seu posicionament al mercat. La trobada va ser inaugurada pel conseller d'Indústria, Empresa i Innovació, José Ballesta, al costat dels presidents del Metall, Juan Antonio Muñoz, i de l'Associació de Fabricants de Maquinària de la Regió de Múrcia, Afamur, Gregorio Navarro.

Inauguració de l'IX Fòrum de la Competitivitat de la Indústria Metalmecánica

Inauguració de l'IX Fòrum de la Competitivitat de la Indústria Metalmecánica.

L'organització de l'esdeveniment, a càrrec de Fremm i d'Afamur, integrant en la federació del metall, ha donat un gir de 180 graus en el plantejament del fòrum en la seva novena edició per convertir en protagonistes a les empreses de metalmecánica que han fet de la innovació la clau per a la millora contínua dels seus negocis. Així, durant la jornada celebrada a la seu de Fremm, onze empresaris van presentar els productes, serveis i models de gestió nous impulsats o adaptats a les seves societats com a via per millorar l'atenció als seus clients, augmentar la seva productivitat o incrementar el seu valor afegit enfront de la seva competència al mercat global. La presentació de les novetats tecnològiques, a càrrec de les empreses pertanyents a associacions i gremis vinculats a l'àmbit de la metalmecánica i auxiliars, va constituir un dels moments àlgids del fòrum.

Així mateix, es van desenvolupar dues ponències. La primera va tractar sobre ‘La innovació com a clau de la millora contínua i la competitivitat’, amb Jesús Manzano, director de l'Escola d'Innovació Empresarial, qui va ressaltar que “les innovacions constants produeixen en totes les organitzacions un procés de millora contínua que els permet competir en immillorables condicions als seus mercats, afrontar amb èxit la seva expansió i, com a conseqüència, sobreviure malgrat les tempestes”, a més d'animar a les empreses a “crear o modificar permanentment productes, serveis, processos i estratègies amb idees pròpies o “prestades” i recuperar plantejaments oblidats que poden tornar a ser molt útils, permetrà a les empreses viatjar cap al seu futur amb seguretat i èxit”.

La segona ponència es va centrar en el ‘Nou servei per a empreses exportadores. Gestió de crèdit’, amb Bertrand Maó i Soraya Otero Sales, director general i directora respectivament a Espanya i Portugal de FDI Payment Institution, els qui van aportar solucions per al cobrament de factures en altres països.

Llaços per a la cooperació

El fòrum va comptar amb un públic heterogeni format per empresaris, directius i tècnics procedents d'empreses fabricants de maquinària agroalimentària, química i de la construcció, així com d'envasament i embalatges, maquinària i equips d'automoció, estructures metàl·liques, fosa i forja, entre uns altres. Tots ells van participar de forma activa en la part més dinàmica de l'esdeveniment, consistent en una trobada empresarial informal sobre intercanvi d'impressions, així com de foment de contactes amb el propòsit d'impulsar la cooperació empresarial.

En l'organització de l'IX Fòrum, els amfitrions van comptar amb el suport de les entitats financeres Cajamar i Banc Mare Nostrum, l'Escola d'Innovació Empresarial, EIE, i de FDI Payment Institution.

El Fòrum va comptar amb un públic heterogeni format per empresaris, directius i tècnics procedents d'empreses de distitnos sectors...
El Fòrum va comptar amb un públic heterogeni format per empresaris, directius i tècnics procedents d'empreses de distitnos sectors.

Dades de metalmecánica

Dins del sector del metall, destaca la Indústria metalmecánica que, al costat de la indústria agroalimentària, està en el cap de la Indústria Regional. De les 8.000 empreses del Metall registrades a la Regió, unes 2.000 són indústries, la qual cosa suposa la quarta part. Quant a ocupació, aquest subsector compta amb 15.000 llocs de treball, prop del terç del total de treballadors en aquest grup d'activitat empresarial.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridAMB24Fundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis