Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Universidad Carlos III celebra la III Jornada Solar FV

La Universitat Carlos III celebra la III Jornada Solar FV

21/11/2013

21 de novembre de 2013

Fronius participa en la III Jornada FV: ‘Més enllà de la connexió a xarxa: Solucions per a sistemes híbrids fotovoltaics’, que tindrà lloc el proper 3 de desembre al Campus de Leganés (Madrid) de la Universitat Carlos III.

Fronius juntament amb Exide-GNB, Circutor, Enertres, Saclima Fotovoltaica i la Universitat Carlos III consideren de vital importància no cessar en la cerca de solucions per l'Autoconsumo FV a Espanya i la resta del món, a més de compartir experiències per aconseguir el millor resultat, donada la complexitat del sector fotovoltaic actual.

A aquest efecte, s'ha organitzat aquesta jornada que se celebrarà en el Saló de Graus, Auditori Pare Soler, del Campus de Leganés de la Universitat Carlos III.

I Jornada Solar FV, celebrada el passat 24 d'abril a la Universitat Carlos III de Madrid
I Jornada Solar FV, celebrada el passat 24 d'abril a la Universitat Carlos III de Madrid.
Fronius, en aquesta incessant cerca de solucions per al mercat, presentarà la ponència ‘Autoconsumo en sistemes híbrids, més enllà de la connexió a xarxa’ de la mà de Moisés Labarquilla, mostrant el projecte recentment inaugurat basat en una instal·lació híbrida fotovoltaica instal·lada a Isona, Lleida, i que proveeix una explotació porcina, utilitzant quatre inversors Fronius IG Plus 150 V-3; també es tractaran els diferents sistemes de control per a la perfecta integració en sistemes híbrids: (Bateries + FV, Grup Diésel + FV i FV + Grup Diésel + Bateries).

El programa de la Jornada serà el següent:

9:50 Obertura – Universitat Carlos III

10:00 Universitat Carlos III: ‘Sistemes Fotovoltaics Híbrids aïllats: Solucions Tècniques’. Vicente Sales (Laboratori de Sistemes Fotovoltaics, UC3M PV-Lab)

10:30 Exide-Tudor: ‘Nous dissenys de bateries per a instal·lacions híbrides’. Albert Pasaret (Network Power Sales Manager Spain)

11:00 Fronius: ‘Autoconsumo en sistemes híbrids, més enllà de la connexió a xarxa’. Moisés Labarquilla (director tècnic i comercial - Divisió Electrònica Solar)

11:30 Cafè (Networking Break) Patrocinat per Fronius

12:00 Circutor: ‘La modulació de potència fotovoltaica, element clau en la integració solar en sistemes en illa’. Pere Soria (director de la Divisió Circutor Energy)

12:30 Enertres: ‘Integració Fotovoltaica amb Sistemes de Climatització’. Manuel López (gerent)

13:00 Saclima Fotovoltaica: ‘20 Anys d'experiència en hibridació de sistemes FV’. José Antonio Llorca (director tècnic)

13:30 Taula rodona

14:00 Clausura – Fronius. Moisés Labarquilla (director tècnic i comercial - Divisió Electrònica Solar)

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis