Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una fábrica textil turca opta por Fronius para obtener más energía

Una fàbrica tèxtil turca opta per Fronius per obtenir més energia

13/11/2013

13 de novembre de 2013

En els 12.000 m2 de teulada de Kivanç Tekstil, una coneguda empresa de tèxtil turca, s'ha instal·lat un sistema fotovoltaic amb una potència nominal de 500 quilowatts (kW) amb l'objectiu d'augmentar el subministrament d'energia de la fàbrica.

El sistema que es va engegar a mitjan juliol compta amb quaranta inversors Fronius IG Plus que garanteixen una conversió eficient d'energia i un màxim rendiment.

Kıvanç Tekstil és una coneguda empresa tèxtil que funciona a Turquia des de 1960. Durant algun temps, part de la gran demanda d'energia de l'empresa ha estat coberta per una central elèctrica de 6 MW. Ara, que s'ha finalitzat l'ampliació del sistema FV amb 500 kW, l'empresa està un pas més prop de ser autosuficient energèticament i els plans per continuar l'expansió del sistema FV ja estan en marxa.

Kıvanç Teksti, una coneguda empresa tèxtil...
Kıvanç Teksti, una coneguda empresa tèxtil, expandeix la seva fàbrica amb una instal·lació fotovoltaica de 500 kWp usant 40 inversors Fronius IG Plus.
Umut Gürbüz, de l'empresa instal·ladora d'Asunim Türkiye, explica l'actual boom fotovoltaic al país: “Els creixents preus de l'energia i el potencial de l'energia solar a Turquia han provocat una gran demanda d'energia solar fotovoltaica en tot el país”.

Mehmet Kıvanç, vicepresident de Kıvanç Tekstil, afegeix: “Hem augmentat la nostra capacitat de subministrament d'energia i ara estem invertint en la producció d'energia solar. Veiem això com un gran avanç tant per a la indústria tèxtil com per al subministrament d'energia”.

L'elecció d'un proveïdor no era fàcil, donada la gran quantitat de fabricants d'inversors que hi ha al mercat. Però un clar favorit va emergir ràpidament a causa que estaven utilitzant mòduls de capa fina (thin film): Fronius va impressionar no només per l'excel·lent qualitat dels seus productes, sinó també pel seu professional servei i suport tècnic. La presència local de l'equip Fronius Istanbul va ser un altre factor clau darrere de la decisió de triar a aquesta empresa austríaca com a proveïdor de productes d'alta qualitat.

“Treballar en cobertes de tres tipus diferents (coberta plana, coberta d'est a oest, orientada al sud) va portar problemes a l'hora de la instal·lació tècnica”, informa Gürbüz. No obstant això, Fronius Istanbul va estar disposat a ajudar i assessorar, i va proporcionar l'assistència d'experts des de la fase de disseny fins a l'engegada del sistema. L'experiència dels enginyers i tècnics va permetre resoldre tots els problemes que van sorgir des de l'etapa inicial i gràcies a aquest coneixement especialitzat el sistema es va instal·lar d'acord a les normes europees.

Observació de l'instal·lador: “Fronius Istanbul va proporcionar un excel·lent suport en la configuració del sistema a més d'un inestimable assessorament tècnic. Ens agradaria agrair als empleats de Fronius el seu suport professional durant la construcció d'aquesta instal·lació fotovoltaica; Esperem instal·lar molts més sistemes amb inversors Fronius".

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis