Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Futurmoda celebrará los días 23 y 24 de octubre su trigésima edición con la participación de AIMME

Futurmoda celebrarà els dies 23 i 24 d'octubre la seva trentena edició amb la participació d'AIMME

18/10/2013

18 d'octubre de 2013

La trentena edició de Futurmoda tindrà lloc els propers 23 i 24 d'octubre, en les instal·lacions d'IFA, Institució Firal Alacantina. Les persones que acudeixin a l'esdeveniment, podran veure les últimes novetats del sector en materials i tendències de moda, que amb més d'un any d'antelació són creades per la indústria, per servir als fabricants i a les grans marques comercials de guia en l'elaboració de les seves properes col·leccionis Tardor Hivern 2014-2015.
Imagen

Durant la segona jornada del certamen, en el marc de les activitats paral·leles de l'esdeveniment, l'institut tecnològic AIMME realitzarà, a les 10.30 h, una presentació sobre la seguretat dels accessoris metàl·lics de calçat i marroquinería.

Així mateix, la companyia capdavantera a nivell mundial en inspecció i certificació SGS, tractarà l'etiqueta ecològica, com una marca diferenciadora per competir i incrementar les vendes. Després, Adecco Training i AEC signaran un conveni de col·laboració per oferir serveis de valor afegit en matèria de formació i presentaran la plataforma e-learning de l'associació.

Finalment, des d'Enterprise Europe Network, es presentarà la plataforma de centres d'empreses europees a través de la qual, més de 600 organitzacions empresarials de tota Europa estan vinculades entre si per promocionar ofertes i demandes empresarials i proporcionar als empresaris oportunitats de negoci.

Precisament, un dels grans atractius d'aquest esdeveniment és la programació paral·lela a la fira, amb l'objectiu de dotar al certamen d'un valor afegit tecnològic i innovador.

Futurmoda és l'única fira internacional del sector dels components per al calçat que se celebra dues vegades a l'any a Espanya, concretament a Elx. A més, és el Saló Internacional de la pell, components i maquinària per al calçat i la marroquinería, on es podrà trobar una àmplia exposició d'articles de pell i adobat, teixits per al calçat i marroquinería i tot tipus d'accessoris per al calçat. Aquesta fira és visitada per dissenyadors, creatius i fabricants procedents de sectors industrials i productius com el calçat, l'hàbitat, el tèxtil i la confecció, i s'ha convertit en un esdeveniment de referència, tant per als professionals com per a les empreses del sector.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis