Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 'Fuerza para el futuro', el lema de Wittmann Battenfeld en la K 2013

Hall 16, stand D22 i Hall 10, stand A4

'Força per al futur', el lema de Wittmann Battenfeld en la K 2013

24/09/2013

Des del 16 fins al 23 d'octubre, Wittmann Battenfeld presenta la MacroPower més gran que ha construït fins ara. Les sèries MacroPower -per primera vegada en exposició amb la MacroPower 1000 en la K2010–, s'han ampliat en afegir la grandària 6, la MacroPower 1500. Per tant, les sèries MacroPower estan disponibles ara en totes les gammes de tancament, des de 400 fins a 1.600 t. Els avantatges significatius de les sèries MacroPower: disseny compacte, alta velocitat i extremadament fàcils d'operar i netejar

En la màquina que s'exhibeix en la K, una MacroPower 1500/8800 amb tecnologia ServoPower- l'eix de terra es construirà amb PP subministrat per Borealis (Àustria), usant un motlle del fabricador Austríac de motlles ifw mould tec. Les obertures dels 4 tubs de bifurcació estan configurades amb l'ajuda de la complexa tecnologia de noyos. Els noyos estan equipats amb vàlvules P/Q. La peça acabada es desmoldea a través d'un 'noyo intermedi d'atur' en la carrera d'obertura. Les peces són extretes i dipositades en piles per un robot Wittmann W853. Gràcies a la distància diagonal 1600 x 1250 mm entre les columnes del tancament de la MacroPower 1500, el motlle amb els seus 4 noyos pot ser muntat de manera òptima en la màquina.

MacroPower 1500, en combinació amb motlle subministrat per 'ifw mould tec'
MacroPower 1500, en combinació amb motlle subministrat per 'ifw mould tec'.
En l'aplicació demostrada, la durabilitat del producte és de summa importància a ús pràctic. El cicle de vida del producte, de més de 50 anys, permetrà que l'equip sobrevisqui sota terra sense deformar-se o esquerdar-se. S'ha de prestar especial atenció a l'òptima fusió del processament per evitar possibles defectes. Aquesta és la raó per la qual els alts estàndards de qualitat i confiança, en particular, són criteris decisius per a la fabricació de l'eix terrestre, a més d'una producció eficient i de baix cost. La MacroPower 1500 equipada amb l'eix de 'ifw Mould tec' és ideal per a la producció d'aquesta exigent aplicació.

Nova línia de productes Wittmann sota el lema 'Power for the future'

Una vegada més, l'estil únic de Wittmann es presenta en forma de nous equips i innovacions per a totes les àrees dels transformadors de plàstics: robots i sistemes d'automatització, atemperadores, molins, deshumidificadores, alimentadors i dosificadors. La companyia austríaca ha desenvolupat i engegat el robot W842, en resposta a les necessitats dels inyectadores, per oferir una major capacitat de càrrega i versatilitat al voltant de les màquines de modelo de grandària mitjana fins a 800 tones de força de tancament i superior. La diferència tècnica principal del nou W842 és una cremallera més pinyó per a l'eix vertical. D'aquesta manera W842 pot manipular fins a 25 kg de càrrega útil.

Destaca també el nou Drymax Aton2, un desenvolupament posterior del deshumidificador per roda Wittmann. El precursor model Drymax Aton ja havia establert el punt de referència de la indústria per a l'eficiència energètica, però el Drymax Aton2 va encara més enllà. Per exemple, l'energia tèrmica de realimentación a través de la trucada 3-Save Process fa immillorable l'eficiència, prenent només el que s'és necessari de l'energia regenerada amb la finalitat d'assecar el tamís molecular en els segments de la roda. Fins i tot amb aquesta quantitat d'energia, el material assecat amb aire en el procés també es pot escalfar fins a una certa mesura.

Tota la nova gamma de productes de Wittmann
Tota la nova gamma de productes de Wittmann.

En transports de materials, Wittmann presenta els carregadors individuals Feedmax, així com els carregadors centrals de materials Feedmax B. En estreta col·laboració amb els clients de Wittmann, els carregadors de la seriï B s'han optimitzat contínuament al llarg dels anys. Avui dia, són els dispositius de referència quant a utilització i processos de seguretat. Per al dosatge gravimétrica, el fabricant austríac presenta les seves mescladores de plàstics Gravimax, sèries 1 i 3, que poden ser equipades amb diferents funcions addicionals. L'equip Gravimax estàndard també ofereix un rendiment superior. Per exemple, tots els components de contacte amb el plàstic són d'acer inoxidable. Les unitats també vénen equipades amb dues cèl·lules de pesaje i un recipient mesclador altament eficient en el qual els components es barregen. Aquest recipient mesclador està dissenyat per evitar la càrrega electrostàtica de la barreja.

Robot W842
Robot W842.

Completen la gamma de productes els nous models Wittmann d'atemperadores termoreguladors de la sèrie C120 Tempro basic, que presenten dimensions molt reduïdes. La marca ofereix ara moltes variants de la Tempro basic C120, pel que fa a diferents bombes i diferents capacitats d'escalfament i refredament. I amb la versió més gran d'aquesta sèrie, els inyectadores també són capaços d'escalfar els motlles de fins a 10 tones a la temperatura d'operació desitjada i en el termini més curt.

Finalment, fan el seu debut en la K els nous molins flexibles MC 33. Les noves funcions de la màquina, situada al costat de la premsa o en un lloc central i pot realitzar treballs exigents a les zones completes de modelo per injecció i modelo per bufat. La construcció d'acer resistent fa del MC 33 un equip ideal per a tots els reciclatges en línia d'abeuradors / colades, preformas en PET durant l'arrencada del modelo, i moltes altres aplicacions d'alta potència.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis