Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MVX - Broca con placa intercambiable de alto rendimiento
Adéu a l'obstrucció per encenalls en els forats petits

MVX - Broca amb placa intercanviable d'alt rendiment

Redacció Interempresas11/09/2013
Una filosofia intel·ligent que ofereix solucions senzilles a problemes antics associats a les broques amb placa intercanviable. Problemes com a obstrucció per encenalls en forats profunds, índexs de desgast irregulars en plaques interiors i exteriors a causa de diferents velocitats perifèriques, sumats a la flexió i el desgast del cos de la broca en si mateixos han estat resolts gràcies a un disseny innovador.
Broca intercanviable de Mitsubishi Materials
Broca intercanviable de Mitsubishi Materials.

La placa exterior de broca de  Mitsubishi Materials funciona de forma natural a velocitats superiors a les plaques interiors, per tant, sofreix nivells de desgast més alts. En conseqüència, la placa interior requereix un nivell més elevat d'estabilitat i resistència al trencament a velocitats més baixes. Aquesta anomalia s'ha esmenat utilitzant una placa exterior amb recobriment de CVD amb major resistència a l'abrasió, juntament amb una placa interior amb recobriment de PVD capaç de suportar millor les forces de trencament i la resistència a la soldadura. Aquesta combinació suposa una millora de la fiabilitat i redueix el nombre de canvis de placa necessaris per millorar els nivells de productivitat.

Plaques intercanviables amb 4 talls de cort

Les plaques Somx X són intercanviables des de la posició interior a la posició exterior, tenen 4 talls de tall i compten amb un rompevirutas ondat exclusiu que millora el control d'encenalls. El tall perifèric també té una geometria tipus wiper per aconseguir una gran precisió en els forats de paret i en els acabats de superfícies. Les plaques es col·loquen de manera que, durant el tall, ambdues entren en contacte per igual amb la peça de treball, la qual cosa redueix la flexió del cos de la broca per proporcionar un rendiment més uniforme.

Qualitats de plaques per a acer, acer inoxidable i fosa.

Una nova qualitat MC1020 amb recobriment de CVD està disponible per a la col·locació sobre el tall de cort exterior. Mostra una elevada resistència al desgast i a la deformació plàstica, fent-la perfecta per al mecanitzat d'acers i acers inoxidables.

Per a la perforació de materials de fosa, s'utilitza MC5020, una qualitat diferent amb recobriment de CVD per a la placa exterior. La seva excel·lent resistència a l'abrasió i al trencament tèrmic fan que sigui perfecta per a fosa i fosa nodular.

La placa interior utilitza la qualitat VP15TF amb recobriment de PVD basada en el conegut recobriment Miracle. VP15TF compta amb una àmplia gamma de propietats òptimes com un substrat de micrograno per incrementar la solidesa i una excel·lent resistència al fos d'encenalls. Aquestes magnífiques propietats també fan que sigui perfecta per a la substitució de la placa exterior quan les condicions deixen de ser idònies per a una placa amb recobriment de CVD.

CDV exterior de placa recoberta i PVD interior de placa recoberta
CDV exterior de placa recoberta i PVD interior de placa recoberta.

Cos de l'eina

El cos de l'eina incorpora forats de refrigeració interns i un escombratge òptim de les hèlixs que proporciona un grossor de metall extra darrere de l'adreça de la força de cort principal. Això permet controlar la deflexión del cos de l'eina i aconseguir una profunditat de perforació de forats fins a 6 x D. A més, la superfície del cos compta amb un tractament tèrmic per evitar el desgast a causa de l'evacuació d'encenalls. Les grandàries disponibles són de Ø17 mm-Ø33 mm i en L/D=2, 3, 4, 5 i fins a L/D=6.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Materials España, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis