Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation muestra en la EMO su nuevo CNC 8060
Exposarà també la seva completa gamma d'encóderes absoluts en el pavelló 25, stand C44

Fagor Automation mostra en l'EMO el seu nou CNC 8060

Redacció Interempresas12/07/2013

La participació de Fagor Automation en l'EMO d'Hannover 2013 està protagonitzada pel nou CNC 8060, dissenyat pensant en l'usuari de màquina per donar-li la millor solució a centres de mecanitzat i torns de producció i treure'ls el màxim rendiment.

Imagen

El nou CNC 8060 que Fagor Automation mostra en la fira internacional és el model ideal per al treball a peu de màquina pel seu disseny ergonòmic innovador, amb pantalla tàctil, ratolí integrat, connector USB, … i una navegació molt visual, amb una operativa que resulta realment intuïtiva. Adaptant-se a les necessitats de l'usuari ofereix fins a quatre maneres de programar les peces, podent fins i tot combinar-les entre elles.

  • El llenguatge ISO standard per optimitzar al màxim l'execució de les peces.
  • El llenguatge paramètric per a labors repetitives en les màquines (permetent a l'usuari la creació de les seves pròpies rutines o cicles).
  • El llenguatge ProGTL3, perquè l'usuari pugui programar la forma de la peça visualitzant simultàniament la geometria que està elaborant.
  • El llenguatge interactiu IIP (Interactive Icon-based Pages) on l'operari, mitjançant l'ús de cicles intuïtius (sense necessitat d'utilitzar el llenguatge ISO), defineix la geometria de la peça a realitzar, l'eina i les condicions de mecanitzat, i el CNC s'encarrega de realitzar la resta.

Mecanitzat d'alta qualitat

Resulta habitual que moltes peces a mecanitzar es generin en un Cad-Cam. El CNC 8060 optimitza la sèrie de punts obtinguts suavitzant les trajectòries mitjançant la creació de polinomis (Splines). Aquesta interpolació polinòmica aporta un excel·lent acabat superficial a la peça i una elevada velocitat de mecanitzat.

Aquesta funcionalitat està integrada dins del sistema de mecanitzat HSSA (High Speed Surface Accuracy) exclusiu de Fagor, el qual ofereix un doble benefici:

  • Es redueixen els esforços als quals es veu sotmesa la mecànica de la màquina, amb el que la vida dels seus components s'allarga,
  • Gràcies a la reducció de vibracions, s'aconsegueixen moviments més suaus que permeten elevar el valor de la velocitat d'avanç i reduir l'error en el mecanitzat.

Anticipació a problemes en el disseny de les peces

Els CNC de Fagor ofereixen la possibilitat de realitzar una simulació de la peça amb gràfics d'alta resolució prèvia a la seva execució. La simulació permet anticipar-se a possibles errors a la programació que podrien danyar la peça. Aquests gràfics s'utilitzen principalment en dues situacions:

  • Abans del mecanitzat: Per verificar que la programació és correcta i evitar possibles danys en la peça final.
  • Durant el mecanitzat: En entorns de reduïda visibilitat (per ús de taladrina o per encenall, per exemple) on es pot verificar l'estat real del mecanitzat a qualsevol moment.

El CNC8060 també permet, durant el mecanitzat d'una peça, la possibilitat d'anar preparant i simulant la peça següent, és a dir, els gràfics es podran utilitzar simultàniament en la manera execució i en el de simulació.

En peces complexes solen existir característiques especials que no són apreciables amb una vista general. Per a aquests casos, s'ofereix la possibilitat de tallar la peça de treball amb una o més seccions per veure l'interior de la peça i verificar-la al detall.

Solucions davant imprevists durant el mecanitzat

En mecanitzats de llarga durada, si es produeixen parades imprevistes de la màquina per causes externes (un tall de llum, un problema en la màquina...), la recuperació de la peça inacabada resulta molt laboriosa.

Els CNC Fagor ajuden a resoldre aquestes incidències aprofitant el mecanitzat realitzat i evitant repetir el programa. N'hi ha prou amb efectuar una cerca de bloc automàtic fins al punt exacte d'interrupció i continuar l'execució.

Quan s'apreciïn imperfeccions a la zona d'interrupció, es pot simular el programa fins a un zona propera al punt d'interrupció i continuar el mecanitzat repassant el tros danyat.

Imagen

Sistemes de captació Fagor

La signatura mostrarà en EMO la seva completa gamma d'encóderes absoluts basats en cristall i en fleix fins a 50 metres. Es presentaran els nous desenvolupaments en tota la gamma que aconsegueixen una resolució de 10 nanómetros. A més, s'exposaran encoders angulars absoluts d'alta resolució fins a 27 bits. En aquesta cita Fagor Automation disposarà d'un espai propi pels encóderes lineals sobre fleix fins a 50 metres fins i tot amb tecnologia absoluta, una marca que la companyia espera superar en nous projectes amb els seus clients. Destaca el nou sistema de tensió del fleix que permet l'extracció del cap per tots dos extrems amb els consegüents estalvis en diners i reducció dràstica del temps d'instal·lació i servei postvenda, fent-se més notori com més gran sigui la màquina. Nombrosos clients al món han verificat les seves extraordinàries prestacions.

Com a novetat, Fagor ha aconseguit conjuminar en un producte l'extraordinari encoder lineal de fleix i la tecnologia absoluta amb 10 nanómetros de resolució.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis