Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los días 25 y 26 de septiembre se celebrará el Curso 'Sistemas de Gestión de Seguridad, Salud y Medio Ambiente'

Els dies 25 i 26 de setembre se celebrarà el Curs 'Sistemes de Gestió de Seguretat, Salut i Medi ambient'

08/07/2013

8 de juliol de 2013

Les pràctiques i metodologies per controlar els perills associats a les instal·lacions afectades pel Reial decret 1254/1999 d'accidents greus han millorat substancialment en els últims 20 anys, no obstant això, els accidents greus continuen produint-se. Un accident generalment és el resultat de la fallada del sistema de gestió de riscos, ja sigui en el seu disseny o en la implementació. L'anàlisi d'accidents industrials per determinar les causes és una bona estratègia per entendre la manera de prevenir els accidents. Com pot controlar-se que el sistema de gestió està funcionant correctament per prevenir accidents? L'objecte d'aquest curs és donar resposta a aquesta pregunta il·lustrant exemples i experiències de les millors pràctiques de seguretat que apliquen empreses europees. Les experiències il·lustraran les sinergies entre lideratge, cultura de seguretat i seguretat de processos.

Es revisaran els elements fonamentals del sistema de gestió i es donaran guies i pautes per establir, mantenir i mesurar els indicadors de seguretat de processos en la indústria.

El curs pretén ser interactiu i involucrar als professionals assistents a poder compartir coneixement i experiència dels diferents sistemes de gestió de seguretat i de la seva implementació.

Les jornades seran impartides per consultors experts en l'anàlisi del risc Seveso i en el sistema de gestió de seguretat que han estat professionals en actiu en empreses i compten amb una sòlida experiència d'empreses espanyoles i europees. S'explicarà també amb el punt de vista d'un verificador.

El curs està pensat per facilitar als assistents la visió completa i pràctica de la gestió de la seguretat en empreses afectades per accidents greus i analitzar les afectacions de la nova directiva Seveso.

Aquest curs està dirigit a:

  • Instal·lacions Seveso: directors generals, directors de producció, responsables tècnics, de qualitat, de medi ambient, de prevenció de riscos laborals, de compres i comercials.
  • Assessors, consultors legals i tècnics i organismes de control autoritzats.

El programa s'impartirà en dues jornades consecutives, en horari de matí de 9:30 a 14:00 h, i tarda de 15:00 a 19:00 h. a l'Hotel NH Príncep de Bergara (C/Príncep de Bergara nº 92), de Madrid.

Preus
                               Fins a l'11 de setembre inclusivament (20 % descompte) Des del 12 de setembre           
Membres 560 + 21% IVA = 677,60

700 + 21% IVA= 847,00

No Membres 704 + 21% IVA = 851,84

880 + 21% IVA = 1064,80

 

Inscripció:

La inscripció es realitzarà remetent a Bequinor el formulari corresponent (fax o e-mail), acompanyat d'una còpia del justificant de la transferència efectuada al compte bancari: 0234-0001-09-9015255765 indicant el nom de l'assistent i 'Curs SGS'.

Les cancel·lacions han de ser comunicades per fax a Bequinor. Per a cancel·lacions rebudes abans de l'11 de setembre, serà retornat el 80% de l'import abonat, retenint-se el 20 % en concepte de despeses de gestió. Si són rebudes amb posterioritat a aquesta data, es retindrà el 100% de la quota. Bequinor es reserva el dret de modificar les dates de celebració del Curs o d'anul·lar-ho. En aquest cas, es retornaran les quotes abonades.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Normalización de bienes de equipo y Seguridad Industrial

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis