Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Producción Integrada: El futuro pasa por la calidad y el poder de innovación
La gran importància aconseguir una major productivitat, flexibilitat i eficiència energètica

Producció Integrada: El futur passa per la qualitat i el poder d'innovació

Redacció Interempresas19/06/2013
La majoria dels constructors de màquines tenen els seus llibres plens de comandes però es registra una lleugera contracció, la qual cosa suposa, més que una crisi, una oportunitat per reorientar estratègies. En èpoques de dificultats econòmiques, els usuaris es concentren especialment en màquines que els ofereixin la màxima productivitat possible. Aquesta tendència va anar a l'alça en el futur ja que el principal avantatge a l'efecte de competitivitat estreba a fabricar un producte de millor qualitat i fer-ho amb més rapidesa o en termes més avantatjosos que la competència.

Avui més que mai i com a conseqüència de la pressió dels costos que no deixa d'augmentar revesteix una gran importància aconseguir una major productivitat, flexibilitat i eficiència energètica, sobretot en el sector de la màquina-eina. Els requisits plantejats pels clients són alhora summament variats. Cada vegada s'exigeix una major precisió i una disponibilitat i funcionalitat millors així com facilitats de treball mitjançant sistemes optimitzats d'ús i servei postvenda. Però el preu, és clar, segueix sent en última instància un factor determinant.

Els molt diversos requisits exigits pel mercat precisen d'una sana competència que promogui i faci possible la innovació. No hi ha un sol fabricador de maquinària que estigui disposat a dependre d'un proveïdor en exclusiva. Les alternatives capaces de rivalizar en qualitat i terminis de subministrament amb la competència i que, a més, ofereixin una o diversos avantatges tècnics singulars, brinden el millor dels entorns per a una evolució posterior. Com és natural, ‘innovació’ no pot significar que per cada nou component hagi de redissenyar-se una màquina. Precisament, per aquest motiu, les normalitzacions són indispensables. Els professionals de desenvolupament de Fagor Automation concedeixen un gran valor, per exemple, al fet que en el sector dels sistemes de mesurament les dimensions de muntatge siguin compatibles amb els sistemes ja establerts al mercat.

Sistemes de mesurament de les dimensions de muntatge compatibles amb els sistemes ja establerts al mercat
Sistemes de mesurament de les dimensions de muntatge compatibles amb els sistemes ja establerts al mercat.

En adquirir màquines i components, també revesteix una importància fonamental la seguretat en la inversió: la certesa que, fins i tot havent transcorregut deu o més anys, es podran seguir rebent peces de recanvi i assessorament. Amb més de 30 anys d'experiència com a proveïdor en el sector de la construcció de màquina-eina, Fagor pot garantir aquesta seguretat.

És veritat que Fagor Automation no és l'únic fabricador de controls CNC i sistemes de captació de posició. Però el que ens distingeix dels nostres competidors és que nosaltres partim de les necessitats i problemes concrets dels nostres clients com a base per oferir solucions òptimes. Recentment això és alguna cosa que han après a apreciar cada vegada més fabricadors de renom de màquines-eina a Alemanya.

Com a proveïdors globals d'equipaments que som, proporcionem des de sistemes CNC fins a accionaments passant per servomotores, motors de capçal i sistemes de mesurament, cobrim totes les necessitats del mercat en els sectors de tornejat, fresat i rectificat. Els sistemes de captació de posició, per exemple, compten amb múltiples característiques tècniques que brinden un avantatge exclusiu i permeten en la pràctica estalviar temps i costos. En el sector dels controls CNC, hem desenvolupat un concepte ideal d'usuari que garanteix, entre altres coses, una gran adaptabilitat i una excel·lent facilitat d'ús. Un bon servei i l'atenció directa al client constitueixen els pilars bàsics del nostre treball.

Facilitats de treball mitjançant sistemes optimitzats
Facilitats de treball mitjançant sistemes optimitzats.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis