Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mele Servicios Feriales se convierte en el nuevo representante de Deutsche Messe en España
Portarà la labor comercial de fires destacades a nivell mundial com Domotex, CeBIT, Hannover Messe, Ligna, EMO, Agritechnica, IAA Vehicles Industrials i Biotechnica

Mele Serveis Firals es converteix en el nou representant de Deutsche Messe a Espanya

Redacció Interempresas03/06/2013
A partir de l'1 de maig de 2013, Deutsche Messe AG ha transferit les seves activitats comercials a Espanya a l'empresa Mele Serveis Firals, SL. Per comunicar a la premsa tècnica aquest canvi de representació, l'Estadi Santiago Bernabéu va acollir el passat 30 de maig una roda de premsa a càrrec de Dr. Andreas Gruchow, membre del Consell d'Adreça de Deutsche Messe AG (Hanover), i de Santiago González Mele, conseller delegat de Mele Serveis Firals, SL.

Santiago González Mele, conseller delegat de Mele Serveis Firals, juntament amb un equip format per quatre persones, s'encarreguen des del passat 1 de maig, de dur a terme la representació de Deutsche Messe AG a Espanya.

D'esquerra a dreta: Dr...
D'esquerra a dreta: Dr. Andreas Gruchow, membre del Consell d'Adreça de Deutsche Messe AG (Hanover), i de Santiago González Mele, conseller delegat de Mele Serveis Firals, SL.
Santiago González Mele compta amb una àmplia experiència al món firal i serà el responsable de tendir el pont econòmic i cultural entre Deutsche Messe AG d'Hanover i Espanya.

En la seva funció de representant durant vuit anys d'un altre gran recinte firal alemany (Colònia), compta amb importants contactes amb empreses, associacions i multiplicadors espanyols. Les futures tasques de representació abastaran la contractació individual d'expositors, així com la captació de nous clients a Espanya per al recinte firal d'Hanover i les fires a l'estranger de Deutsche Messe Ag.

El canvi de representació es deu a la jubilació de Pedro Mahringer, qui s'acomiada després de 39 anys de “fructífer treball”. Des de 1974, ell ha estat la imatge de Deutsche Messe AG a Espanya. “La forta presència de les empreses espanyoles en el recinte firal d'Hanover ha estat possible gràcies al seu compromís, les seves excel·lents relacions amb la indústria expositora, els mitjans de comunicació i els experts dels més diversos sectors. El seu treball ha assegut la base per al desenvolupament de futurs negocis, especialment en la contractació d'expositors per a les fires a l'estranger de Deutsche Messe AG a Sud-amèrica, Àsia i Turquia.

Deutsche Messe Ag

L'empresa Deutsche Messe AG és coneguda com a organitzadora de fires de béns d'inversió. Fundada en 1947, avui dia compta amb una plantilla de 930 treballadors a tot el món i és considerada una de les principals organitzadores de fires a nivell mundial.

El nucli del negoci se centra en la celebració de fires especialitzades en el recinte firal d'Hanover així com en nombrosos altres centres firals a l'estranger.

L'any ho inaugura al gener Domotex, la fira internacional del sector de revestiments de sòl. I a la primavera són dos les fires que atreuen a milers de professionals: CeBIT (TIC i telecomunicacions) al març i Hannover Messe (tecnologia industrial) a l'abril. A més, Hanover alberga altres fires destacades com Ligna (indústria forestal i maderera), EMO (màquines eina i processament del metall), Agritechnica (maquinària agrària), IAA Vehicles Industrials i Biotechnica (biotecnologia i tecnologia de laboratori).

Dr. Andreas Gruchow, membre del Consell d'Adreça de Deutsche Messe AG (Hanover)
Dr. Andreas Gruchow, membre del Consell d'Adreça de Deutsche Messe AG (Hanover).

En total, Deutsche Messe va explicar l'any passat amb uns 24.000 expositors en els seus certàmens i la xifra de visitants de totes les fires va ascendir a més d'1,7 milions. L'àrea d'exposició ocupada va aconseguir els 2,1 milions de metres quadrats nets. Amb els seus 24 pavellons i aproximadament un milió de metres quadrats de superfície, el recinte firal d'Hanover és el més gran del món.

Les empreses espanyoles fan ús des de fa molts anys dels certàmens d'Hanover amb els seus productes i serveis, a fi d'entaular contactes internacionals i posicionar-se en un entorn competitiu. Solament a CeBIT i a Hannover Messe han acudit aquest any més de 80 expositors, uns 2.000 visitants professionals i 25 periodistes d'Espanya. També s'espera novament una important presència espanyola en el recinte firal d'Hanover en altres certàmens que tindran lloc en 2013 com Ligna, EMO i Biotechnica.

Foto de grup amb els assistents a la roda de premsa de Deutsche Messe i Mele Serveis Firals en l'estadi Santiago Bernabéu...
Foto de grup amb els assistents a la roda de premsa de Deutsche Messe i Mele Serveis Firals en l'estadi Santiago Bernabéu.
Internacionalització

Ja des de 1981, Deutsche Messe AG recolza als seus clients en les seves estratègies de globalització. Avui dia, està connectada en una xarxa mundial formada per filials i representacions en més de 100 països del món. Tots els anys se celebren més de 40 fires fora d'Alemanya. En aquests certàmens van exposar en 2012 més de 14.000 empreses, atraient a 1,7 milions de visitants. Un dels focus especials de les activitats firals a l'estranger està dirigit als mercats en expansió de Xina, Índia, el sud-est asiàtic, Austràlia, Turquia, Brasil i EUA. La filial de Deutsche Messe AG, Hannover Messe International GmbH, s'encarrega de l'organització global d'aquestes fires a l'estranger i que transcorrin sense contratemps.

Empreses o entitats relacionades

Hannover Messe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis