Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 3Dexperience Forum llega a España

3Dexperience Forum arriba a Espanya

29/05/2013

29 de maig de 2013

Dassault Systèmes (DS) anuncia la celebració de 3DExperience Forum Spain el proper 12 de juny a l'Hotel Melia Avinguda d'Amèrica de Madrid. Al llarg de 2013, la companyia celebrarà 20 edicions de 3Dexperience Forum a tot el món. L'estratègia actual de Dassault Systèmes es basa a subministrar als clients experiències holísticas en 3D que combinen competències d'innovació social, experiències virtuals en 3D i tecnologies de cerca intel·ligent. D'aquesta manera, la plataforma 3Dexperience connecta a dissenyadors, enginyers, professionals de màrqueting i consumidors finals en un nou concepte d'empresa social.

Més de 120 professionals —incloent 90 clients de la companyia— acudiran a l'esdeveniment, centrat en la plataforma 3Dexperience com a eina per simplificar i aportar valor a les empreses. Els assistents podran accedir als millors experts de la indústria, conèixer els casos d'èxit d'altres clients i compartir punts de vista sobre les tendències del mercat. Al costat de la sessió general plenària, se celebraran sessions específiques dedicades a les indústries de transport i mobilitat, aeroespacial i defensa, equipaments industrials, moda i distribució:

  • Indústria de béns d'equip. Judith Coll, directora de Cequip, parlarà sobre l'estratègia del clúster i la innovació industrial per poder diversificar els productes i adaptar-los a les expectatives dels clients.
  • Indústria de la moda i la distribució. ISEM Fashion Business School i Informàtica el Tall Inglés compartiran les seves experiències sobre com les tecnologies 3D de Dassault Systèmes estan transformant la forma de portar les seves idees a la realitat.
  • Indústria aeroespacial i de defensa. Aernnova, l'empresal global d'aeroestructuras i composites, compartirà els resultats que ha obtingut amb les simulacions d'impacte d'ocells en l'estructura de les ales.
  • Indústria d'automoció. Joaquín Santaolalla, director d'enginyeria corporativa del Grup Antolín, i Batz oferiran una perspectiva pràctica de l'ús de la plataforma 3Dexperience per fer front als reptes d'innovació.

La inscripció és gratuïta. Prou emplenar el formulari en aquest enllaç: http://www.3ds.com/es/company/events/3dexperience-customer-forum-spain/registration/

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis