Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld se adelanta a la K en sus instalaciones de Barcelona

Dues tecnologies híbrides centren l'atenció de les jornades de porta obertes

Wittmann Battenfeld s'avança a la K en les seves instal·lacions de Barcelona

Nerea Gorriti15/05/2013
El passat 9 de maig, Wittmann Battenfeld va obrir les portes de les seves instal·lacions situades a La Pobla de Claramunt (Barcelona), on van mostrar les últimes tecnologies del Grup Wittmann, amb propostes innovadores i un avançament de les novetats que es presentaran en la propera fira K 2013.

Wittmann Battenfeld acaba de celebrar les seves 'Competence Days' a la seva seu austríaca del 24 al 25 d'abril on, sota el lema 'Power to the future', va comptar amb 1.100 visitants. Durant els dos dies de durada de la jornada, la multinacional va mostrar 17 màquines i 30 solucions per al segment de l'automatització i perifèrics, així com aplicacions i processos durant els dos dies de durada de l'esdeveniment. Després d'una de les celebracions més importants per a la signatura d'Àustria, ara ha obert les portes de la seva seu a Barcelona per donar a conèixer dues tecnologies d'injecció híbrida i avançar-se a la presentació que faran en la fira K 2013 del 16 al 23 d'octubre.

Entre les novetats que els assistents van poder conèixer, destaca la nova inyectora servo elèctrica EcoPower 110. Una màquina de màximes prestacions i alta eficiència energètica. Una tecnologia de gran èxit des del seu llançament, ara renovada. Durant la jornada es va poder conèixer en versió automatitzada amb un robot W818 i diversos equips perifèrics.

Les instal·lacions de La Pobla de Claramunt (Barcelona) van obrir les portes a clients i visitants
Les instal·lacions de La Pobla de Claramunt (Barcelona) van obrir les portes a clients i visitants.

Segons Damián Hernández, director comercial de la multinacional “a Barcelona, fonamentalment presentem dos tipus de tecnologia híbrida. D'una banda, la versió Ecopower, una màquina servoeléctrica en tots els moviments però amb un petit grup hidràulic servomotorizado per a l'accionament del carro d'injecció, noyos i expulsor. D'altra banda, destaca la versió HM Servopower, una màquina servohidráulica convencional però hidràulicament accionada des d'un motor també servomotorizado Servodrive.

Antonio Jurado, surts manager IML, explica a clients, enfront de la inyectora Ecopower, la tecnologia híbrida
Antonio Jurado, surts manager IML, explica a clients, enfront de la inyectora Ecopower, la tecnologia híbrida.
Peces de plàstic injectades en l'Ecopower
Peces de plàstic injectades en l'Ecopower.

Durant la jornada la Wiitmman Battanfeld va mostrar la nova inyectora híbrida servo hidràulica HMS 150. “La màquina amb més demanda, una tecnologia servo integrada en la popular sèrie de premses HM”, assenyalaven. Durant la jornada va estar equipada amb el robot cartesià W821, acompanyat de la resta de gamma auxiliar de sistemes per completar la cèl·lula de treball.

La versió de la inyectora Battenfeld HM 150/525 va servir per demostrar un altre tipus de tecnologia híbrida
La versió de la inyectora Battenfeld HM 150/525 va servir per demostrar un altre tipus de tecnologia híbrida.
Personal de la delegació del nord mostra el funcionament del control de la inyectora híbrida servo hidràulica
Personal de la delegació del nord mostra el funcionament del control de la inyectora híbrida servo hidràulica.

Robòtica

En robòtica, van presentar per primera vegada el robot W808, dissenyat per a màquines fins a 100-120 tones de tancament. Es tracta d'un robot de capacitat de càrrega de 3 kg, tots els moviments sevomotorizados i alta velocitat.

L'afluència de visitants va ser constant durant tot el dia
L'afluència de visitants va ser constant durant tot el dia.

També a l'àrea de robòtica van donar a conèixer robots especials per a automatització amb capacitat de càrrega superior a la normal, pensats per a màquines des de 200 fins a 1.000 tones de tancament. “Per exemple, robots amb capacitat de càrrega de 35 kg, que poden incorporar tot tipus de mans d'aprensión especials per a automatitzacions i projectes d'enginyeria especials”.

Wittmann Battenfeld també va aprofitar per presentar solucions per a robòtica
Wittmann Battenfeld també va aprofitar per presentar solucions per a robòtica.
Peces de plàstic injectades amb la nova inyectora híbrida servo hidràulica HMS 150
Peces de plàstic injectades amb la nova inyectora híbrida servo hidràulica HMS 150.

Perifèrics

A més d'injecció i robòtica, els assistents van poder conèixer un ampli mostrari dels nous equips perifèrics Wittmann, robots, atemperadores, dosificadors, deshumidificadores, molins, …

En atemperación van presentar l'atemperador de 180 graus Tempro Plus i la gamma de molins, el molí triturador de baixes revolucions clàssic Summe Junior en versió compacta perquè ocupi el mínim espai possible a la fàbrica del client.

Els perifèrics van ser també protagonistes de la jornada
Els perifèrics van ser també protagonistes de la jornada.
Gamma Tempro
Gamma Tempro.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis