Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a eDrawings, la primera herramienta para compartir diseños 3D entre Mac y Windows
eDrawings per a Mac OS X versió 10.4 "Tiger" cobreix el buit existent entre les operacions de gràfics i de disseny de productes

eDrawings, la primera eina per compartir dissenys 3D entre Mac i Windows

01/08/2005
SolidWorks Corporation ha ampliat el seu programari eDrawings, que permet als usuaris revisar i comentar models 3D a través del correu electrònic, perquè sigui compatible amb Apple Mac OS X versió 10.4 "Tiger". eDrawings per a Mac converteix eDrawings en l'estàndard global de comunicació de dissenys per a tots aquells que treballen en el desenvolupament de productes, inclosos enginyers de productes, artistes gràfics, professionals del màrqueting i directors de vendes.
Imagen
"EDrawings connecta grups de treball que anteriorment es comunicaven a través de diferents tecnologies", va comentar Austin O'Malley, vicepresident de desenvolupament de productes de SolidWorks. "Gairebé a cada moment, algú havia de tornar a crear un disseny, de manera que es corria el risc de produir errors costosos i dedicar més temps al cicle de desenvolupament. eDrawings per a Mac OS X és l'últim exemple del continu compromís de SolidWorks per facilitar la comunicació dels dissenys i la col·laboració de tots, independentment del sistema operatiu o de la plataforma de CAD que utilitzin. "

"La llegendària potència i estabilitat de Mac OS X, en combinació amb centenars de noves funcions innovadores com Compatibilitat amb OpenGL i Llum concentrada, converteixen Tiger en una excel·lent plataforma de gràfics 2D i 3D per als professionals de disseny", va afirmar Ron Okamoto, vicepresident de relacions de desenvolupament mundial d'Apple. "Ens complau veure com eDrawings utilitza moltes de les funcions avançades de Tiger per millorar la col·laboració i ajudar-nos a treure millors productes al mercat amb més rapidesa."

Centenars de milers d'enginyers de tot el món confien en el programari eDrawings per compartir models 3D amb membres del seu equip, clients i socis. Funciona en plataformes de programari CAD populars, incloses SolidWorks, AutoCAD, CATIA, Autodesk Inventor, Pro / Engineer, Solid Edge i Unigraphics / NX. A més, els usuaris de Mac poden llegir arxius DWG i DXF nadius amb el programari eDrawings. eDrawings per a Mac OS X cobreix el buit de comunicació existent entre els equips de disseny de productes i els equips gràfics que utilitzen Mac per crear dissenys conceptuals, materials de màrqueting, instruccions de productes, etc. Elimina els errors potencials i redueix el temps que els dissenyadors gràfics dediquen a tornar a crear imatges des de zero perquè els dissenys s'havien realitzat en un sistema operatiu diferent.

eDrawings per a Mac permetrà que empreses com Litelab Corp, fabricant d'accessoris d'il luminació especialitzats, comercialitzin més ràpidament els seus productes en oferir als equips de disseny gràfic models en 3D dels productes per tal de desenvolupar eines de vendes eficaces. "Si anem a realitzar una presentació de vendes en un gran museu, hem d'oferir una combinació d'imatges nítides i text convincent", va comentar Kyle Pazian, director de productes i director gràfic de Litelab. "No obstant això, la tasca que normalment ha de realitzar l'equip de disseny gràfic per produir presentacions eficaces en un curt espai de temps resulta frustrant perquè cal tornar a fer part d'aquest treball ja realitzat amb un sistema operatiu diferent. Aquesta versió Tiger d'eDrawings garantirà que tothom estigui al mateix nivell, de manera que puguem desenvolupar gràfics essencials amb més rapidesa i eficàcia, i amb una mica de sort, tancar el tracte. "

eDrawings per a Mac OS X és gratuït per als usuaris que volen generar arxius de disseny que els destinataris poden girar i veure des de qualsevol angle amb eDrawings Viewer. Els enginyers poden descarregar eDrawings per a Mac al lloc web de SolidWorks.

Preu i disponibilitat

eDrawings per a Mac OS X Viewer és gratuït. Es pot adquirir una llicència d'eDrawings Professional per a Mac OS X per uns 800 euros (995 USD).

El producte està disponible immediatament.

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.
Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis