Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Quimacova y Aimplas firman un convenio de colaboración para el intercambio de información

Quimacova i Aimplas signen un conveni de col·laboració per a l'intercanvi d'informació

08/05/2013

8 de maig de 2013

L'Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana (Quimacova) i Aimplas han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'intercanviar informació entre ambdues entitats i buscar sinergies entre els sectors. Per a la signatura, han estat presents, el president de Quimacova, Miguel Bordeus, i el president d'Aimplas, Jaime Pujol Palés.

Segons dades de Quimacova, el 85 % dels productes elaborats pels associats de l'entitat s'envasen en recipients de material plàstic pel que la col·laboració entre tots dos sectors resulta fonamental.

D'esquerra a dreta: el president de Quimacova, Miguel Bordeus, i el president d'Aimplas, Jaime Pujol Palés
D'esquerra a dreta: el president de Quimacova, Miguel Bordeus, i el president d'Aimplas, Jaime Pujol Palés.
A més de l'intercanvi d'informació, el conveni també busca conjuminar esforços en matèria de formació i prestació de serveis. En aquest sentit, Aimplas ofereix un ampli ventall de cursos i projectes formatius que resulten interessants per al conjunt d'associats de Quimacova. Així mateix, fonts de l'associació empresarial han destacat que, gràcies al conveni, Aimplas podrà prestar serveis als associats de Quimacova en millors condicions.

Per últims, les empreses de Quimacova i Aimplas podran participar de manera conjunta en projectes europeus, de tal manera que les empreses valencianes puguin tenir un millor accés a finançament de projectes de R+D i a la seva execució.

Miguel Bordeus, president de Quimacova s'ha mostrat satisfet per “aquest acord que permet unir esforços entre dos sectors que es complementen. Les indústries plàstiques són també químiques, i a més, la major part dels productes que elaborem, des de productes de neteja, fins a fitosanitaris, passant per additius, es transporten i envasen en materials plàstics”. “Resulta fonamental compartir el coneixement, i la informació per millorar els nostres productes, millorar el seu transport i incrementar els treballs conjunts en R+D”.

Així mateix, Bordeus ha reconegut que “Quimacova ha iniciat una senda de cerca de sinergies, i que s'ha materialitzat ja amb la signatura de convenis de col·laboració amb la Universitat de València, amb la UPV i ara amb Aimplas”. “I tot això té com a objectiu oferir una plataforma completa de serveis als nostres associats”.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Asociación Química y Medioambiental del Sector Químico de la Comunidad Valenciana

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis