Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Denios recibe un premio por el artículo ‘Prevención de riesgos en el manejo de sustancias químicas’

Denios rep un premi per l'article ‘Prevenció de riscos en el maneig de substàncies químiques’

29/04/2013

29 d'abril de 2013

El Consell General de l'Enginyeria Tècnica Industrial (Cogiti), i la Unió d'associacions d'enginyers tècnics industrials d'Espanya, a través de la Fundació Tècnica Industrial, han concedit el premi ‘Aragó’ a Marta Mendoza, enginyera de Denios pel seu article ‘Prevenció de riscos en maneig de substàncies químiques’ publicat en la revista ‘Tècnica Industrial’.

L'article editat per Denios detalla la importància de la prevenció de vessis utilitzant el cubeto de retenció adequat segons el tipus de producte químic, si és inflamable, corrosiu o substàncies especialment agressives; les mesures de contenció d'abocaments utilitzant absorbents, barreres protectores, obturadores d'embornal o sepiolitas.

Pel que fa a l'emmagatzematge pròpiament dit de productes químics, es detalla la legislació específica aplicable, en concret el reglament APQ, amb els seus ITC inclosa la 9 de peròxids orgànics i mostra un arbre de decisions per triar el magatzem adequat segons el tipus de producte, la ubicació a l'interior o exterior, la resistència al foc necessària o el requeriment ATEX.

(Para més informació sobre elecció del magatzem de substàncies químiques, Denios acaba d'editar un dossier amb tota la gamma de productes que pot veure o descarregar-se al seu web).

El premi, segons acta de desembre de 2012 correspon a la categoria ‘Indústria i societat’, atorgat per la fundació Tècnica Industrial i des de Denios agraeixen a tots els enginyers amb els quals col·labora dia a dia el seu reconeixement.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis