Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La AEI Madera-Mueble de la Comunidad Valenciana promueve una plataforma de transferencia del conocimiento para el sector

L'AEI Fusta-Moble de la Comunitat Valenciana promou una plataforma de transferència del coneixement per al sector

05/04/2013

5 d'abril de 2013

L'Agrupació Empresarial Innovadora de la Fusta i el Moble de la Comunitat Valenciana ha decidit en la seva última reunió celebrada recentment a la seu de l'Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins (Aidima), engegar un plataforma de transferència del coneixement “que permeti assegurar la competitivitat de les empreses participants, així com la seva visibilitat i major presència als mercats internacionals”, segons indica el Centre Tecnològic, promotor i coordinador de l'AEI Fusta-Moble CV.

Les agrupacions empresarials innovadores (AEI) són entitats afavorides pel ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per recolzar amb recursos públics les estratègies d'innovació i competitivitat empresarial que plantegin. Posseeixen registre especial, així com les empreses que els componen, gaudint d'avantatges per a la promoció de recursos innovadors i impuls als mercats, i els proporciona una imatge més visible de cara a licitacions i concursos públics nacionals i internacionals.

Segons dades recents del propi ministeri, el nombre de les AEI inscrites en el Registre d'Agrupacions Innovadores (RAEI) ascendeix a Espanya a 167, amb la participació de més de 4.000 empreses i 800 entitats en promoció de la recerca, la formació, i la innovació en general, que proporcionen ocupació a 780.000 professionals.

Innotransfer@mueble

Concretament, l'AEI Fusta-Moble CV està impulsant en l'actualitat “Innotransfer@mueble”, denominació de la Plataforma de Transferència del Coneixement Tecnològic i de Mercat per a l'Explotació d'Oportunitats de Negoci Innovadores en el Sector del Moble-Fusta. Es tracta d'una plataforma d'innovació que operarà en Internet per a les empreses subscrites, proporcionant-los informació tecnològica i de mercat.

Innotransfer@mueble integra diverses funcions orientades a la identificació i explotació d'oportunitats de negoci per a la indústria de l'amueblamiento i l'hàbitat, alhora que es proposa com una eina necessària per localitzar oportunitats d'innovació i generar valor, amb l'objectiu de dinamitzar el sector del moble cap a mercats en creixement.

La plataforma està dotada dels recursos informatius i humans necessaris per aportar a l'escenari sectorial un conjunt de claus que permetin a les empreses iniciar un recorregut centrat en la innovació i cerca d'oportunitats, de tal forma que adquireixin un hàbit, necessari per a aquests processos d'increment de la competitivitat.

Innotransfer@mueble, aporta estats sobre la tecnologia, entorn competitiu, la vigilància tecnològica, i altres paràmetres especialitzats, i centra el seu treball en quatre àrees, com són materials, tecnologies de procés, i funcions de suport de gestió i producte, amb desenvolupaments basats en el servei d'oportunitats de negoci i la planificació d'estratègies innovadores col·lectives.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis