Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas placas para torneado de acero inoxidable
Mitsubishi Materials presenta la nova sèrie 7000

Noves plaques per a tornejat d'acer inoxidable

Redacció Interempresas05/04/2013
Els avanços en l'àmbit de la tecnologia de materials fan que els proveïdors d'eines de cort es vegin obligats a subministrar eines capaces de tallar amb eficàcia materials nous. Aquesta responsabilitat té major importància quan es tracta de subministrar eines per tornear acers inoxidables.

La nova sèrie 7000, MC7015, MC7025 i MP7035, s'ha dissenyat per convertir-se en una selecció de qualitats i rompevirutas fàcils d'usar. La variació en les propietats i la maquinabilidad dels acers inoxidables és tal que la combinació correcta de les qualitats de l'eina i del rompevirutas resulta vital per aconseguir una producció automatitzada de gran volum. Tenint en compte a més que una qualitat que s'adapti a totes les eines no és útil per aconseguir els elevats índexs d'eficiència necessaris per a la demanda de producció actual.

La nova sèrie 7000, formada per les plaques MC7015, MC7025 i MP7035...
La nova sèrie 7000, formada per les plaques MC7015, MC7025 i MP7035, s'ha dissenyat per convertir-se en una selecció de qualitats i rompevirutas fàcils d'usar.

3 opcions

MC7015 té un recobriment multicapa de CVD amb un tall llis per impedir l'acumulació d'encenalls durant aplicacions de tall lleuger a alta velocitat.

MC7025 també té un recobriment multicapa de CVD, juntament amb un substrat optimitzat que posseeix excel·lents propietats de deformació plàstica. Aquesta combinació de recobriment i substrat ho fa ideal per a una àmplia gamma d'aplicacions de tall mitjà.

MP7035 està fabricat amb un recobriment de PVD per impedir l'acumulació d'encenalls i un substrat especial resistent al trencament i el xoc tèrmic. Aquestes propietats ho converteixen en l'opció ideal per a tall interromput i mecanitzat per a desbastament.

Fàcil selecció de rompevirutas

En les 3 qualitats s'empra una gamma de geometries de rompevirutas de fàcil maneig.

  • El rompevirutas LM per a tall lleuger proporciona un tall de tall afilat per reduir considerablement les rebabas i s'ha optimitzat amb diferents angles de despreniment per dotar-ho de la resistència necessària. D'aquesta manera s'incrementa la qualitat de les peces acabades.
  • El rompevirutas MM per a tall mitjà té una geometria del tall de cort ideal concebut a través d'anàlisi de simulació d'avantguarda. Així, es garanteix el control sobre la deformació plàstica que perllonga la vida útil de l'eina i redueix el nombre de compensacions necessàries durant la vida útil del tall de tall d'una eina.
  • El rompevirutas RM és per a tall pesat. Requereix un tall molt estable per suportar les elevades forces que es generen durant aplicacions de tall pesat i interromput. L'estabilitat s'aconsegueix mitjançant l'ús de diferents angles de despreniment per a la punta i la cara d'incidència i està especialment optimitzat per a tasques de ‘honing’. El resultat final és una reducció dels períodes d'inactivitat de la màquina i un increment dels nivells de productivitat.
D'esq. a dta.: rompevirutas LM per a tall lleuger; MM per a tall mitjà; i RM per a tall pesat
D'esq. a dta.: rompevirutas LM per a tall lleuger; MM per a tall mitjà; i RM per a tall pesat.

A més s'inclouen 2 rompevituras, GM i DT., com rompevirutas alternatius als rompevirutas principals LM i MM, en els pot ser necessari l'ajust del rendiment i la productivitat. MC7015, MC7025 i MP7035 es presenten en una àmplia gamma de geometries negatives que abasten des de tipus CNMG fins a tipus WNMG.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Materials España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis