Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius, un referente en innovación en Genera 2013

Fronius, un referent en innovació en Genera 2013

05/03/2013

5 de març de 2013

Durant els tres dies de certamen de la Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, Genera, els inversors Fronius Galvo i Fronius Agilo, últimes novetats de la signatura austríaca, van anar els protagonistes pels més de 22.000 assistents. El Fronius Agilo, amb potència màxima de sortida de 75kW i 100kW, és un equip que destaca pel seu fàcil transport i instal·lació, i el Fronius Galvo, amb una potència nominal entre 1,5 i 3,1 kW, és un inversor extremadament segur a causa de l'aïllament elèctric que proporciona el seu transformador; a més ha estat dissenyat especialment per a una bona adequació en els sistemes d'Autoconsumo. Tots dos equips són perfectes exemples d'alta productivitat i rendiment.
Stand de Fronius en Genera 2013
Stand de Fronius en Genera 2013.
En la conferència ‘Superant els límits del rendiment’ que es va presentar en conjunt amb Unef durant la fira, Moisés Labarquilla, coordinador de la divisió Electrònica Solar, va expressar que “amb l'objectiu d'augmentar la productivitat en els inversors fotovoltaics, Fronius ha implementat el concepte MIX, un perfeccionament del clàssic procediment Mestre/esclau, en el qual s'alternen les diferents etapes de potència tenint en compte les hores de servei realitzades. A més, Fronius compta amb un sistema de transformador amb tres debanaments secundaris per mantenir l'eficiència el més alta possible, la qual cosa marca la diferència en productivitat enfront de la competència”.

Així mateix, en aquesta edició de Genera, Fronius va tenir l'oportunitat de participar en la Galeria de la Innovació amb el projecte ‘La casa del futur’, un dels més visitats per els qui aposten per l'autoconsumo i estalvi energètic. En aquest espai es va explicar com el Fronius Energy Cell és capaç de proporcionar una font autònoma d'electricitat i calor mitjançant la cogeneració per aconseguir la màxima eficiència energètica en un habitatge unifamiliar.

No conformes amb l'anterior, Fronius va destacar en innovació mitjançant la presentació del sistema ‘Autoconsumo instantani amb gestió intel·ligent’, realitzada en conjunt amb l'empresa Circutor: un sistema que garanteix que la producció FV no serà superior als consums, oferint a l'usuari la possibilitat de gestionar la seva energia.

A l'avantguarda en monitoratge

Una vegada més, Fronius demostra que els avanços tecnològics tant per a mòbils com a ordinadors van sempre de la mà amb els seus objectius: el Fronius Datamanager, és la nova generació del Fronius Datalogger Web en forma de targeta per al monitoratge de sistemes.

El Fronius Datamanager connecta l'inversor a internet i permet tenir accés a les dades de la instal·lació FV en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. Així l'usuari pot controlar la seva instal·lació a temps real si sorgeix algun problema. El servidor web integrat ofereix una pàgina web personalitzada per visualitzar aquestes dades, ja sigui a través de Solar.Web (programari) o de SOLAR.TV (portal online), també eines gratuïtes de Fronius.

D'una altra part, Fronius presenta la Fronius Modbus Card que permet integrar els inversors Fronius de manera senzilla en els sistemes d'altres fabricants. Aquesta targeta pot instal·lar-se tant en instal·lacions noves com en les ja existents, convertint-se en un avantatge més per als propietaris d'instal·lacions FV.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis