Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Autoconsumo y eficiencia energética, pilares de Fronius en Genera 2013

Autoconsumo i eficiència energètica, pilars de Fronius en Genera 2013

12/02/2013

12 de febrer de 2013

La fira d'energies renovables i eficiència energètica, Genera, serà un any més la plataforma perfecta per als diferents i innovadors productes que Fronius presenta en el seu stand 5I14: els inversors Fronius Agilo i Fronius Galvo.

El Fronius Galvo, amb una potència nominal entre 1,5 i 3,1 kW, és l'inversor monofásico amb transformador d'alta freqüència perfecte per a habitatges i especialment adequat per a sistemes d'autoconsumo. Aquest inversor combina la màxima flexibilitat i innovació tecnològica amb un elevat nivell de seguretat, donant mostra d'una excel·lent qualitat.

Per la seva banda, el Fronius Agilo, llançat al mercat l'any passat i que té una potència de sortida màxima de 75 kVA i 100 kVA, és l'únic inversor central que pot ser instal·lat, posat en servei i mantingut íntegrament per un sol instal·lador. Aquest inversor destaca pel seu compacte disseny i rodes d'alta resistència, permetent un senzill maneig i transport del mateix.

Fronius Galvo
Fronius Galvo.
Durant la Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, organitzada per Ifema, Fronius a més té el privilegi de participar en la Galeria de la Innovació amb el projecte ‘La casa del futur’, seleccionat entre les 14 millors propostes que destaquen pel seu “compromís amb la sostenibilitat, i aposten per la producció d'energia dirigida a l'autoconsumo i l'estalvi energètic”.

El protagonista d'aquesta proposta és el Fronius Energy Cell, que proporciona una font completament autònoma d'electricitat i calor mitjançant cogeneració per aconseguir la màxima eficiència energètica (fins a un 80%) en un habitatge unifamiliar.

“En Fronius hem desenvolupat i adaptat els nostres productes i serveis per aconseguir fer realitat l'Autosuficiència Energètica dels nostres clients, de forma segura i eficient amb l'objectiu d'estalviar costos, millorar la competitivitat de les empreses i ser respectuosos amb el medi ambient. Estem convençuts que a Espanya és ja una realitat que l'accés a les energies renovables i en concret a la solar fotovoltaica és molt més barat, segur, eficient i sostenible que les energies convencionals, a nivell domèstic i industrial, aportant grans beneficis tant a individus i empreses com a la societat en general” afirma Moisés Labarquilla, coordinador de la divisió Electrònica Solar.

Autoconsumo instantani amb gestió intel·ligent

cal destacar també que durant els dies del certamen, Fronius presenta al costat de l'empresa Circutor, el nou sistema de ‘Autoconsumo instantani amb gestió intel·ligent’. Aquest sistema de gestió de l'Autoconsumo garanteix que la producció FV mai serà major que els consums, fent un ajust a la corba de consum amb variacions del 1%, i evitant l'abocament a la xarxa d'energia procedent de l'inversor.

Aquest sistema de gestió va més enllà del control dinàmic de potència de l'inversor Fronius, és el sistema que integra totalment el consum amb la generació, oferint a l'usuari possibilitats de gestió de la seva energia que abundessin en un increment espectacular de la seva eficiència energètica i una reducció dràstica de la seva factura energètica.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis