Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Fronius Energy Cell permite acceder a la energía solar desde la red de gas natural

El Fronius Energy Cell permet accedir a l'energia solar des de la xarxa de gas natural

06/02/2013

6 de gener de 2012

Fronius International GmbH, en conjunt amb OÖ Ferngas Netz GmbH estan donant un gran pas cap a la fiabilitat de subministrament i independència energètica. Com a part del projecte pilot ‘Hidrogen per a la xarxa de gas natural’ (energia-gas) l'hidrogen que es produeix de l'energia solar és subministrat a la xarxa de gas natural, la qual cosa permet que l'energia renovable sigui transportada i emmagatzemada.

A l'avantguarda d'aquest projecte pilot desenvolupat en Haid, Alta Àustria, es troba el procés d'electròlisi del Fronius Energy Cell, que permet que l'hidrogen que es produeix juntament amb el gas natural, com a font energètica, asseguri un subministrament d'energia sostenible a llarg termini.

El projecte es va iniciar oficialment el passat 12 de desembre durant una conferència de premsa que va comptar amb la presència dels més alts representants del món polític i empresarial.

D'esquerra a dreta: Johann Grünberger (OÖ Ferngas) i Heinz Hackl (Fronius), al costat del Fronius Energy Cell
D'esquerra a dreta: Johann Grünberger (OÖ Ferngas) i Heinz Hackl (Fronius), al costat del Fronius Energy Cell.
“Com a font d'hidrogen ambientalment sostenible, el Fronius Energy Cell fa una contribució vital i sostenible al procés de subministrament d'energia”, explica Heinz Hackl, membre del consell i director de R+D.

Aquest projecte d'investigació i desenvolupament forma part de les moltes activitats pioneres d'autosuficiència energètica organitzades pel líder en innovació tecnològica, Fronius.

Una instal·lació fotovoltaica de 10.3 kWp genera corrent continu d'energia solar, que després es converteix en corrent altern i subministrada per al consum domèstic. En usar un sistema de càrrega de bateria com el Fronius Selectiva Plus adaptat, el Fronius Energy Cell pot trencar la molècula d'aigua i d'aquesta manera obtenir l'oxigen i hidrogen.

Aquest procés d'electròlisi permet que l'energia solar es converteixi en hidrogen de manera que no causi perjudicis al medi ambient. D'aquesta forma, l'hidrogen s'injecta a la xarxa de gas natural i posteriorment és distribuït. Per la seva banda, la calor residual produïda a través d'aquest procés s'utilitza pel pre escalfament de gas natural que es necessita en les estacions de reducció de pressió.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis