Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Medición, comprobación y gestión de herramientas de forma sencilla y rápida
Tot baix control

Mesurament, comprovació i gestió d'eines de forma senzilla i ràpida

Font: Zoller01/02/2013
En gairebé tots els processos de producció s'han donat casos en què no es troben les eines, o ben aquestes no estan completes ni llistes per usar. O bé els operaris es troben amb eines sense identificació clara per al seu ús en la màquina. En molts casos les dades de les màquines se segueixen transferint a mà, una tasca lenta i amb alta probabilitat d'errors, en una època en la qual existeixen tècniques de producció altament modernes controlades per les TIC.

Mentre s'inverteixen importants summes de diners en màquines de tecnologia punta, els processos de producció obsolets van desapareixent però l'enorme potencial (amagat en la modernització d'aquests processos) per augmentar l'eficiència i, amb ella, disminuir els costos de producció, sovint no es reconeix. Per això, en les empreses apareixen alts costos —i impossibles de revisar— relacionats amb les eines i els seus accessoris, a més de llargs períodes de parada de màquines, la qual cosa suposa a més costos derivats dels reajustaments.

Recopilació ràpida i clara de dades d'eines a través de la llista de selecció de comandes
Recopilació ràpida i clara de dades d'eines a través de la llista de selecció de comandes.

Baixos costos enfront d'un impacte gran

És aquest procés, Zoller ofereix solucions d'alta eficiència i amb baixos costos; també per a petites i mitges empreses. Els diferents passos des de l'adquisició d'eines, passant per la preparació d'aquestes fins al seu ús en la màquina formen part d'un procés senzill el quin simplement es pot organitzar millor amb l'ajuda de la gestió intel·ligent d'eines Tool Management.

Flux d'eines segur

Els mòduls de programari intel·ligents, com els encarregats de la gestió de les dades d'eines, gestió dels llocs d'emmagatzematge, sortida de dades i la gestió del programa NC de Zoller, garanteixen, juntament amb l'aparell de mesurament de la signatura —equipat amb el processament d'imatges ‘pilot 3.0’, un flux d'eines senzill i segur.

Així, es crea el programa NC amb el sistema CAD/CAM existent i, en cas de ser necessari, es realitza una anàlisi de col·lisió. Arran d'aquest, es crea la llista d'eines (fulla de taller). Ja es poden mesurar, comprovar i gestionar les eines necessàries per a un encàrrec determinat a través de l'aparell de mesurament Zoller amb ‘pilot 3.0’.

Mòduls de programari de Zoller, dades tecnològiques i característiques particulars per a un flux d'eines
Mòduls de programari de Zoller, dades tecnològiques i característiques particulars per a un flux d'eines.

Simplement, millor organitzat

La llista d'eines creada a través d'aquest mètode conté tota la informació necessària sobre les eines, les màquines i les peces. Les dades de les eines no són transmesos a través de fitxes de ruta o carpetes sinó de forma ràpida, segura i més actual a través de la xarxa. Així, aquestes dades estan accessibles quan i on es necessiti obrir-los.

A continuació, mitjançant la gestió de les dades d'eines i dels llocs d'emmagatzematge, es poden eliminar i emmagatzemar les eines completes o els components individuals necessaris. L'operador també pot imprimir per a això la llista de selecció de comandes necessària.

Gran potencial d'estalvi

L'emmagatzematge de les eines en forma de components individuals suposa un gran potencial d'estalvi ja que, sovint, les cares eines i accessoris no han d'estar disponibles com a eines completes. És possible obtenir una visió de conjunt de les eines en circulació i del seu ús segons la màquina o l'encàrrec pel qual estiguin sent usades.

Escàner de codi de barres per a una trucada de dades ràpida i segura
Escàner de codi de barres per a una trucada de dades ràpida i segura.

Procés de producció segur i independent de l'operador

El mesurament i comprovació de les eines es realitza de forma completament automàtica o manual. La sortida de dades (en un format adequat per a la unitat de control) es produeix prement un simple botó que ordena l'enviament a la xarxa del client. D'aquesta forma s'eviten els errors tipogràfics que es poden produir en introduir dades manualment en la unitat de control de la màquina. La pesada tasca de pegar etiquetes també desapareix.

Un important, així com econòmic mitjà d'organització és l'ús de codis de barres en les fulles de taller existents o en les llistes de selecció de comandes. Això fa possible la creació d'eines completes arran de components individuals de forma ràpida i senzilla, o la localització d'eines completes ja existents.

També per a petites i mitges empreses

Aquest procés ja és possible gràcies a ‘smile 400/pilot 3.0’ de Zoller, que no necessàriament ha d'anar acompanyat d'una solució completa sinó que, depenent del punt dins del procés de producció que hagi de ser perfeccionat, aquest programari, desenvolupat amb una estructura modular, es pot implementar en passos petits. Per tant, es pot ampliar tant com es desitgi. Les solucions Tool Management Solutions de Zoller s'inclouen en els tres paquets (Bronze, Silver i Gold) i ofereixen transparència a l'organització de la producció basada en les eines. L'usuari tindrà en el flux d'eines sempre a mà les dades correctes i queda, d'aquesta forma, com l'amo de la situació en cada pas del procés de producció.

Organització de la producció basada en les eines amb un aparell de mesurament de Zoller, a més de les solucions Tool
Organització de la producció basada en les eines amb un aparell de mesurament de Zoller, a més de les solucions Tool.

Empreses o entitats relacionades

Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis