Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los cursos de Fronius, al día con la tecnología fotovoltaica

Els cursos de Fronius, al dia amb la tecnologia fotovoltaica

30/01/2013

30 d'abril de 2012

2012 va ser un dels anys de majors canvis en el sector de la fotovoltaica, i Fronius, com a referent en innovació tecnològica, va estar al corrent amb la incorporació de nous productes que faciliten el treball en aquest sector. En 2013, la tecnologia del Fronius Agilo s'afegeix als cursos que com en anys anteriors, estan orientats a la pràctica del dia a dia en les instal·lacions.

Els cursos de qualificació Fronius Service Partner estan dirigits a empreses instal·ladores i mantenedoras del sector fotovoltaic, empreses instal·ladores i de manteniment elèctric i a enginyers que desitgin especialitzar-se a oferir el servei d'inversors més ràpid del mercat.

Els seus instructors són especialistes en fotovoltaica i grans coneixedors dels temes actuals referents al sector, per la qual cosa durant la formació s'obre espai a compartir experiències, resoldre incidències reals, i el més important, adquirir el coneixement pràctic necessari per a un excel·lent acompliment amb els inversors Fronius.

El Fronius Service Partner sempre obtindrà assessorament tècnic per part del Departament de Suport Tècnic posseïdor de la línia d'atenció tècnica...
El Fronius Service Partner sempre obtindrà assessorament tècnic per part del Departament de Suport Tècnic posseïdor de la línia d'atenció tècnica telefònica.
Cada dia més, i en gran mesura gràcies al Programa Fronius Service Partner, els productes fabricats per Fronius són una opció segura de qualitat i fiabilitat. En cas d'incidència en una instal·lació fotovoltaica, una actuació ràpida és la solució per evitar sustanciosas pèrdues econòmiques. El Servei Tècnic de Fronius avala aquestes característiques de qualitat per ser l'únic que es troba prop de cada instal·lació fotovoltaica. Per aquest motiu els clients finals no dubten a triar els productes de Fronius, per tenir la seguretat que en cas d'incidència, en poques hores els Fronius Service Partners hauran solucionat aquesta anomalia gràcies a la rapidesa de reacció i a la modularidad de l'inversor, característica única pròpia dels inversors Fronius.

Concepte Fronius Service Partner

Fronius Service Partners són aquells tècnics capacitats i autoritzats per a la detecció i solució d'incidències en sistemes fotovoltaics amb equips Fronius instal·lats. D'igual forma, són els qui realitzen el canvi d'etapes de potència i assessoren tècnicament als clients.

El Fronius Service Partner sempre obtindrà assessorament tècnic per part del Departament de Suport Tècnic posseïdor de la línia d'atenció tècnica telefònica.

Avantatges competitius

Professionalitat, rapidesa i eficàcia demostrada davant del client a l'hora d'oferir servei tècnic que brinda la possibilitat d'augmentar la cartera de clients a través d'aquestes actuacions de servei; compra de components i ampliacions de garantia directament a Fronius Espanya i a més, la possibilitat d'aparèixer en el mapa online on es localitzen els Fronius Service Partner que representen a Fronius a Espanya i Portugal, que facilita al màxim la recerca en funció de les zones i del radi triat, entre altres avantatges.
Lloc i dates de cursos Fronius Service Partner

Els cursos de Fronius s'imparteixen a Espanya (Madrid) i Portugal (Porto o Lisboa) on es compta amb una sala de formació degudament condicionada.

Tenen una durada de 3 dies i la formació versa sobre la sèrie d'inversors Fronius IG Plus, Fronius CL, Fronius IG TL, Fronius Agilo i els sistemes de monitoratge: Fronius DATCOM i Fronius Datalogger Web.

El preu dels cursos de qualificació Fronius Service Partner és de 302,50 (250 + IVA) i inclouen tot el material necessari per al curs així com un aperitiu en el descans de mig matí i el menjar dels 3 dies.

Les dates previstes per 2013 són:

/ 19-21 Febrer, Madrid

/ 19-21 Març, Portugal

/ 23-25 Abril, Madrid

/ 24-26 Setembre, Madrid

/ 22-24 Octubre, Madrid

/ 5-7 Novembre, Portugal

/ 26-28 Novembre, Madrid

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis