Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a DMS visita la planta de Fagor Automation

DMS visita la planta de Fagor Automation

29/01/2013

29 de gener de 2013

Imagen

La companyia DMS, Diversified Machine Systems, ha visitat recentment les instal·lacions de Fagor Automation. Patrick Bollar, CEO, director executiu de DMS, i Ed Hilligrass, vicepresident de DMS, van ser rebuts el 18 de gener en la planta que la signatura té en Arrasate pels responsables comercials de Fagor Automation Rafa Aranzabal, Óscar Fernandez i Pedro Ruiz d'Aguirre.

Diversified Machine Systems, situada en Colorit Springs CO, és especialista en el disseny i fabricació de centres de mecanitzats de 3 i 5 eixos. És proveïdor d'una gran varietat de sectors, entre els quals es troben el sector Aeroespacial, Automocion, Energia, Nautica, Medicina (pròtesi), Prototips, Escultures 3D, etc.

En els propers mesos, dins dels plans de creixement de DMS es troba l'ampliació de la seva planta que suposarà duplicar la superfície actual amb un total de 6.500 metres quadrats.

La relació de DMS amb Fagor Automation es remunta a fa més de 15 anys i en aquesta visita s'ha pogut comprovar les bona relació existent entre ambdues empreses.

En aquesta visita, van poder concretar entre altres temes, els plans de creixement per a l'any 2013, la necessitat d'enfortir relacions comercials internacionals, fora d'EUA entre Fagor Automation i DMS, i la intensificació de la col·laboració tecnològica entre ambdues empreses.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis