Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valencia acoge el I Encuentro Internacional sobre desafíos tecnológicos y legislativos en el envase alimentario

València acull la I Trobada Internacional sobre desafiaments tecnològics i legislatius en l'envàs alimentari

18/01/2013

18 de gener de 2013

València acollirà del 17 al 19 d'abril la I Trobada Internacional 'Desafiaments tecnològics i legislatius en envàs plàstic alimentari', que convertirà a la capital del Turia en seu de l'esdeveniment de referència de l'any en envàs alimentari. Durant tres dies, més de 150 professionals es donaran cita per escoltar als més destacats experts mundials en legislació alimentària aplicada a l'envàs i en solucions barrera i sistemes d'envasament.

Els organitzadors de la trobada, els centres tecnològics Aimplas i ainia, han decidit conjuminar els seus esforços en la creació d'aquest esdeveniment, amb l'objectiu últim que el mateix es converteixi en un fòrum de treball útil, clau per activar el diàleg i un networking col·laboratiu entre tots els agents necessaris per avançar en solucions globals: els professionals d'indústries alimentàries amb necessitats en envasos, fabricadors de materials i equips, experts tecnòlegs que aportin els últims avanços en R+D+i, experts en legislació i gestors públics que marquen les polítiques de gestió i control d'Europa.

Imagen
La trobada estarà dividida en dos blocs temàtics:

- Sessió 1: Aspectes legislatius i normatius (17 d'abril de 2013): Oferirà una visió internacional sobre el futur de la legislació en envasos i embalatges, novetats legislatives en plàstic, situació legal en nanomateriales, envasos actius i altres materials, les claus per resoldre els principals problemes en l'aplicació de la legislació, actualització de protocols de seguretat alimentària, la legislació en gestió de residus i casos pràctics d'empreses de referència. L'experiència i know how d'Aimplas i ainia en la matèria, sumat a l'èxit aconseguit en les tres edicions anteriors de la jornada tècnica 'Envàs plàstic per a ús alimentari' celebrada per Aimplas, validen l'interès per la matèria i el nivell dels seus continguts.

- Sessió 2: Envasis barrera i sistemes d'envasat (18 i 19 d'abril de 2013): Es donaran a conèixer les últimes novetats i tipologies de materials i solucionis barrera existents en funció del producte a envasar; s'abordaran els sistemes d'envasament més avançats quant a eficiència i millora de vida útil. A més es reflexionarà sobre les solucions més sostenibles que permeten una gestió responsable, la reducció de costos de fabricació i la gestió de residus d'envàs, i es facilitarà informació útil i pràctica en tot el referent als equips de mesura i tècniques a emprar en els estudis d'avaluació del producte envasat i dels materials de l'envàs que ho conté.

El coneixement d'Aimplas i ainia en aquestes temàtiques, així com el gran acolliment que ha tingut en el sector la publicació especialitzada en envasos barrera coordinada i publicada per ainia, en la qual han col·laborat més de quaranta experts internacionals, demostra la necessitat de les empreses per conèixer i aplicar aquests avanços. L'organització conjunta d'aquesta trobada s'emmarca dins de l'aliança estratègica segellada des de fa dos anys, amb l'objectiu d'oferir solucions globals a indústries del plàstic, envàs i embalatge, alimentària i afins; una aliança que genera un gran potencial tecnològic i converteix a la mateixa en un referent europeu de primer nivell en envàs i embalatge.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Ainia Centro Tecnológico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis