Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Éxito de participación de la jornada de puertas abiertas de Vollmer
L'empresa Zoller també va participar en l'open house

Èxit de participació de la jornada de portes obertes de Vollmer

Nerea Gorriti01/04/2005

El passat 23, 24 i 25 de febrer Vollmer va obrir les portes de la seva filial a Espanya ubicada a la localitat de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) per donar a conèixer als clients i visitants una àmplia gamma dels seus productes. De l'ampli nombre de màquines que la companyia alemanya va reunir per a l'acte de presentació, han destacat dues novetats recentment llançades al mercat. Les dues protagonistes que van acaparar l'atenció dels assistents van ser la màquina per a discos de metall dur model CHD270 i la màquina d'erosió per fil amb carregador QWD 750 H. L'open house també va comptar amb participació de la marca alemanya Zoller, que entre altres productes va donar a conèixer la màquina de mesurament de 5 eixos "genius 3".

Imagen
"Hem presentat una última novetat en aquesta jornada: una màquina per a discos de metall dur. El nou model CHD270 és una avançada màquina de 8 eixos de control numèric que integra un carregador ", afirma el gerent de Vollmer, Joan Valls. "Des del 1995 es fabrica l'anterior model amb sis eixos de control i ara hem canviat el sistema. Ara, treballem amb Windows i hem variat les bases de fosa per bases de polímers, un tipus de granit. Aquestes bases són les mateixes que incorporen les màquines d'erosió per evitar vibracions i dilatacions / contraccions causa dels canvis de temperatura. Una fosa normalment és menys estable que un tipus de bases de polímers ".

Una altra novetat que es va donar a conèixer en la jornada de portes obertes és la màquina d'erosió per fil amb carregador QWD 750H per a la fabricació d'eines del sector del metall.

Es tracta d'una màquina que integra un carregador que pot ser de tres tipus: de 4,12 o de 36 eines. "Ja tenim diverses màquines d'aquest model treballant a Espanya, però, la presentació oficial va tenir lloc a la fira de Ausgburg (Alemanya) al març del 2004", afirma el gerent de Vollmer.

La resta de màquines que es van donar cita a la jornada són conegudes en el mercat però, la novetat de la jornada també residia a congregar tal quantitat de màquines en un mateix lloc. "És implantejable mostrar aquest tipus de màquines en 600 metres quadrats d'exposició és una fira. Aquest ha estat un dels motius d'organitzar les jornades ", assegura el Sr Valls.

Segons el gerent de la companyia, l'acte ha resultat molt positiu. Durant els tres dies de durada de la jornada en què també es van impartir xerrades tècniques, Vollmer va rebre moltes consultes i realitzar negociacions.

Àmplia experiència en el mercat de la fusta i del metall

El mercat actual exigeix a les eines modernes vides útils més prolongades, una major precisió de tall, reduïts temps de posada a punt i costos i temps d'afilat inferiors.

Les toleràncies de precisió dels talls d'eines són cada vegada més ajustades. Aquesta creixent exigència de qualitat planteja uns requisits més grans de les màquines de mecanitzat, una sèrie de factors que Vollmer té presents oferint uns temps de mecanitzat curts i un major grau d'automatització.

"Vam començar en el sector de les màquines d'erosió cap a l'any 1985 quan fabricàvem màquines per a metall dur, passant-nos en aquest any a fabricar les primeres màquines per a eines de diamant poli-cristal, una àrea en què avui som líders de mercat. Cal tenir en compte que ens hem especialitzat al llarg dels anys. Per exemple, a diferència de la major part de les companyies del sector, en Vollmer no tenim màquines per a motlles. La nostra total dedicació i especialització cap a segments de mercat específics ens permeten oferir als nostres clients màquines de vuit i onze eixos de control d'alta tecnologia ", afegeix el Sr Valls.

Perspectives 2005

El 2005 Vollmer té programats diferents actes de presentació de nous productes. "Aquest any presentarem dues noves màquines d'erosió per al sector de la fusta. Al juny convoquem als nostres clients a Friedrichshafen / Llac Constança (Alemanya) per presentar una nova màquina d'erosió, tot i que encara és aviat per revelar detalls ". A més, Vollmer assistirà a la Fira EMO de Hannover al setembre.

L'obertura de la filial espanyola el passat any responia a l'estratègia d'expansió de Zoller que contempla la creació de noves delegacions i punts de venda propis que ha anat inaugurant durant els últims quatre anys als Estats Units, Índia, Xina, Anglaterra, França i Àustria.
Actualment, Zoller tracta el segment del mesurament sense contacte. D'aquesta manera, queden exclosos els errors de lectura i en les eines poden mesurar-se dues mil · lèsimes de mil · límetre de manera ràpida, fàcil i exacta, sense necessitat que un operari intervingui i es produeixi de forma automàtica.
A més utilitza el seu propi programari de verificació i mesura, "Saturn", que es fabrica desenvolupa a la seu central de Zoller a Freiberg (Alemanya).
"Fabriquem màquines de verificació i mesura que mesuren eines. En cada mesurament s'aconsegueix fins a 5 mesures, els valors en X, els valors en Z, diàmetre, l'angle 1 i angle 2. En màquines de pre-reglatge, aquests valors s'introdueixen en el centre de mecanitzat perquè la màquina sàpiga amb total exactitud quan es posa l'eina i on és el tall de tall, així estalviant fins a 15.000 euros / màquina eina. En cas de màquines de mesura, el fabricant d'eines mesura i certifica amb els nostres màquines seus productes i demostra la seva bona qualitat ", afirma el gerent de la filial.

Imagen

Zoller celebra el seu 60 aniversari

Tal com va comentar Swen Hamann durant l'esdeveniment, "a més de l'experiència que ens ha aportat seixanta anys d'activitat, nosaltres fabriquem exclusivament màquines en el camp de mesura, és a dir, mentre altres empreses fabricants dediquen la seva activitat a més camps, nosaltres només tractem el camp del mesurament, el que ens dóna una certa confiança al client. Cal tenir en compte que és una aplicació molt específica. Aquest últim any hem venut bé i tenim moltes demanda ".

Dues novetats

Els dos productes presentats per Zoller en l'Open house van ser el model genius 3 basic, Màquina de mesura de 5 eixos-i Smartcheck basic, un aparell de mesura de 4 eixos.

Genius 3

És una màquina de mesurament d'alta qualitat per eines de tall. Permet mesurar el contorn exterior de les eines de forma ràpida, simple i amb precisió micromètrica, des d'verificació de criteris individuals fins el control complet, totalment automàtic i independent de l'operador. A més, els resultats de mesura es documenten detalladament en protocols de verificació i poden transferir-se a les seves màquines esmoladors simplement prement un botó.

"Està màquina pot mesurar qualsevol tipus de l'eina de tall d'una forma completament automàtica ja siguin diàmetres, amples de ranura, angle de tall i angle d'incidència. Es pot mesurar qualsevol punt en l'eina de tall "- afegeix el gerent-. "A més, és una màquina gairebé tancada que també permet tancar la porta per la qual cosa és apta per ser instal·lada a qualsevol taller de fabricació. També pels components que incorpora, per la seva estructura d'alumini, etc. No requereix un ambient climatitzat, i permet ser instal a peu de màquina. És molt compacta i molt fàcil d'utilitzar ".

La base de la màquina la constitueixen 5 eixos de control numèric computeritzat. Els tres eixos lineals mouen els carros de mesura a un total de set guies rotatòries esfèriques, accionades mitjançant el sistema de propulsió sense joc invers ni manteniment amb servomotors.

Les elevades velocitats de processament, el moviment lineal precís i la manca de manteniment garanteixen la precisió necessària ara aquesta àrea.

Els eixos rotatius posicionen la càmera giratòria per a processament d'imatges en 3D a la llum d'incidència i la claveguera d'alta precisió. Combinats, aquests components són la base per a tot tipus de processos de mesurament complexos, precisos i automàtics.

A més d'un augment de productivitat, els avantatges que ofereix la "genius 3" són un menor cost de formació i empleats gràcies al seu senzill maneig, uns costos de personal baixos gràcies als processos de mesura automatitzats, menys costos de manteniment mitjançant l'ús de productes de marca, temps de rectificat més breus i menys desgast dels discos abrasius mitjançant l'mesurament automàticament abans del procés d'afilat.

La màquina de mesurament de 5 eixos "genius 3" de Zoller permet augmentar la productivitat de les màquines esmoladores i productes afilats i oferir als clients una documentació completa.

Segons la pròpia companyia s'aconsegueix un augment del 25% de la productivitat de les màquines esmoladores, en mesurar les eines abans del afilat posterior i disposar de protocols de verificació contundents que facilitaran el control de la qualitat i la gestió de certificats, evitant possibles reclamacions.

Imagen

SmarTcheck

Una altra de les màquines que Zoller va donar a conèixer en la jornada de portes obertes va ser la smarTcheck, un aparell de mesura universal per al control d'eines. Es troba disponible en versió bàsica amb processament d'imatges amb mesurament manual i automàtica com en la seva versió amb control numèric computeritzat de 3 eixos per a procediments de mesura totalment automàtics. Permet augments de productivitat de fins a un 25%.

Es tracta d'un dels aparells de mesura universal més potent per a totes les eines de tall. D'aquesta manera, pot verificar i confeccionar protocols de les eines després del afilat de forma econòmica, per complir les directrius de la norma DIN EN ISO 9000. A més amb el processament d'imatges giratori a la llum d'incidència de la màquina pot verificar, mesurar, i documentar les geometries axials i radials en les eines amb un simple clic amb el ratolí i sense necessitat de posseir coneixements especials.

Entre la gamma de productes de Zoller es troben aparells de pre-reglatge i mesura d'eines i programari de gestió d'eines "toolmanager". Els models són "smile" que ofereix tecnologia punta en format vertical petit a bon preu, la sèrie de màquines verticals de pre reglatge i edició d'eines per a producció amb CNC "venturion", la màquina "redomatic" que combina pre-reglatge, amarratge per contracció i mesurament amb límit longitudinal automàtic, "redomatic acte" capaç de mesurar i pre-reglar amarratges per contracció tèrmica, centres de pre-reglatge i refredament de 16 eines en només 30 minuts, amb mesura nominal exacta en l'eix Z, els models "phoenix" i "tribo" per escariadors, per a plats de fresat / discos per al mecanitzat de cigonyes es troba disponible els models "zenit" i "gemini", les sèries horitzontals "Hyperion", i per l'equilibrat / per amarratge per dilatació comercialitzen els models "toolBalancer" i "porwerShrink".

Empreses o entitats relacionades

Vollmer Ibérica, S.L.U.
Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis