Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius: el servicio postventa como clave de éxito

Fronius: el servei postvenda com a clau d'èxit

28/11/2012

28 de novembre de 2012

Fronius, el fabricant d'inversors austríac, és conegut com a referent en qualitat a tot el món. La Divisió Electrònica Solar celebra en 2012 les seves 20 anys de vida i contempla satisfeta uns anys plens d'èxit. L'alta qualitat del servei postvenda és part clau d'aquesta història. El continu desenvolupament garanteix uns clients satisfets i un creixement estable en el futur.

La filosofia empresarial de Fronius garanteix la màxima qualitat des de la idea inicial fins a la concepció del producte i el posterior servei. “Per Fronius la qualitat sempre és un aspecte primordial, no solament en relació amb tots els productes sinó també pel que fa a l'àrea de servei i suport”, explica Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius.

“Ser capaces d'oferir una alta qualitat de servei a tot el món és un dels requisits fonamentals per aconseguir clients satisfets. Al mateix temps, suposa un clar avantatge enfront dels competidors d'Extrem Orient”, comenta Martin Hackl. La Divisió Electrònica Solar de Fronius International GmbH té 14 filials a tot el món. Aquestes delegacions i, per tant, el servei que ofereixen directament in situ, suposen un important pilar d'èxit. La forta orientació internacional de Fronius recolza aquestes activitats.

El programa de Fronius Service Partner ofereix als instal·ladors una excel·lent formació
El programa de Fronius Service Partner ofereix als instal·ladors una excel·lent formació.
La línia directa gratuïta en el corresponent idioma nacional, així com el servei tècnic in situ garanteixen la satisfacció del client. Una enquesta realitzada entre aquests clients ho confirma, ja que més del 57 per cent dels enquestats va indicar que Fronius ofereix la millor línia directa tècnica del mercat. L'amabilitat i professionalitat dels empleats de Fronius són els factors més influents, segons els participants de l'enquesta. A més, la facilitat per contactar amb els experts de Fronius va resultar considerada molt important.

El suport per a la configuració i monitoratge de la instal·lació, l'ajuda per a la selecció del millor inversor Fronius, així com el suport per a l'engegada són altres aspectes clau en els quals Fronius treballa dia a dia per garantir un rendiment òptim de les instal·lacions FV dels seus clients.

Un dels últims avanços duts a terme és el procés de servei sense formularis. Els diferents assumptes es tramiten per telèfon sense paperassa i el més ràpid possible. Això implica menys burocràcia i esforç per part dels clients i la reducció al mínim de temps i costos.

Fronius ofereix a més un servei únic als seus instal·ladors amb el programa de Fronius Service Partner. Aquest programa qualifica als instal·ladors fotovoltaics mitjançant la impartició d'una sèrie de cursos de formació tècnics, aconseguint els coneixements necessaris per realitzar els treballs de servei en els inversors Fronius. El programa de Fronius Service Partner ofereix, per tant, als instal·ladors una excel·lent formació, entre altres beneficis. Els participants valoren especialment la formació pràctica i l'alta competència dels formadors.

Els cursos de formació per Fronius Service Partner qualifiquen a l'instal·lador per poder realitzar un canvi de circuits impresos en l'aparell. D'aquesta manera es pot canviar directament in situ el circuit imprès, la qual cosa es tradueix en un mínim de pèrdues de rendiment per al propietari de l'equip. Un altre dels punts més destacables per al client final és l'assessorament permanent a través del departament de suport tècnic local.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis