Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva generación de punzonadoras eléctricas Amada mod. EM NT

La nova generació de punxonadores elèctriques Estimada mod. EM NT

Carlos Molinero. Enginyer tècnic industrial, director tècnic de Mecos01/06/2005

Estimada aposta per les solucions integrals, per la seguretat i la sostenibilitat, mantenint qualitat i productivitat i un bon exemple d'això, és la nova sèrie de punxonadores EM.

Imagen
En la nova sèrie de punxonadores EM, Estimada s'ha unit a la perfecció l'eficiència energètica i la millora substancial de productivitat per promoure la revolució del segle 21 en la indústria del metall.

Una de les innovacions tecnològiques que aporta Estimada és que les punxonadores de la sèrie EM són accionades mitjançant el nou sistema de servomotors AC simultanis. Aquest sistema consisteix en dos servomotors AC connectats directament a cada costat d'un arbre excèntric. Aquest arbre excèntric no gira 360 º sinó que gira l'equivalent de la "ECO ZONA", aconseguint amb això, un parell de torsió 3 vegades superior a l'estàndard i, un parell de torsió d'arrencada 5 vegades superior als servomotors estàndard.

La punxonadora elèctrica EM NT requereix pics elevats de potència durant el temps d'acceleració, desacceleració i procés de punxonat. Amb aquest nou sistema, aquesta potència elèctrica està subministrada bàsicament per la potència elèctrica emmagatzemada en el condensador. La potència elèctrica es torna a carregar al condensador mitjançant la tensió elèctrica AC200V abans del proper procés de punxonat. Ja que la potència elèctrica és temporalment subministrada pel condensador i el condensador també es recarrega temporalment, la potència del AC200V és contínua.

Imagen
Aquesta font de potència contínua també actua com un circuit d'estalvi energètic. Els motors funcionen com un generador elèctric en els períodes de desacceleració. Això significa que el motor transforma energia cinètica en energia elèctrica. Generalitzant, la seva energia elèctrica és carregada parcialment en el condensador i l'excedent es transforma en calor energètic a través de la resistència elèctrica. Com les punxonadores elèctriques EM NT estan equipades amb un condensador de capacitat suficient, tota l'energia elèctrica generada s'acumula i utilitza com a pròxima font energètica de punxonat. Conseqüentment l'energia elèctrica utilitzada en els períodes d'acceleració és acumulada en els períodes de desacceleració i, utilitzada de forma eficaç en el següent procés de punxonat. Per tant, la potència necessària de la font AC200V és equivalent a la pèrdua d'energia deguda a les parts mecàniques, càrrega de punxonat i pèrdua d'energia tèrmica del motor.

Això es tradueix en una reducció de consum energètic de fins a un 60% en comparació de màquines convencionals. El consum energètic de l'EM en repòs és de només 1 kW. i el consum mitjà és de 5 kw independentment de la velocitat de punxonat.

Imagen
No hem d'oblidar en aquest aspecte, que s'ha eliminat el consum d'oli hidràulic i el procés posterior de recollida de residus i, d'altra banda, destacar la considerable disminució dels nivells de remor en el procés de punxonat comparant amb una màquina convencional.

A més d'haver aconseguit incrementar en 2,5 vegades, la velocitat de punxonat en comparació amb altres punxonadores convencionals, cal destacar les millores que s'han incorporat que es tradueixen en una major productivitat, reducció de costos i una major qualitat. destacar, l'excepcional procés de sostenible mitjançant l'eina "contouring" solucionant el punxonat de peces complexes i de gran qualitat, el fiable mecanisme d'extracció de llavors, la possibilitat de realitzar i evacuar, petits i assegurances plegats de peces, la capacitat de realitzar emboticions a alta velocitat o el marcatge a alta velocitat, el nou control AMNC-PC per a la gestió integral dels diferents processos productius, entre altres.

Empreses o entitats relacionades

Amada Maquinaria Ibérica, S.L.U.
Mecos Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

AMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis