Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Metromeet 2005 confirma la buena salud de la metrología
Els assistents van poder escoltar 22 ponències, 2 xerrades magistrals i un tutorial

Metromeet 2005 confirma la bona salut de la metrologia

01/06/2005

Metromeet 2005, Conferència Internacional de Metrologia Industrial Dimensional, es va celebrar a Bilbao els dies 7 i 8 abril 2005 organitzada per Associació Innovalia.

La metrologia industrial dimensional és una especialitat de gran importància en la indústria en general però molt especialment en la de manufactura, ja que les dimensions i la geometria dels components d'un producte són característiques essencials d'aquest. A més, entre altres raons, la producció dels diversos components ha de ser dimensionalment homogènia, de tal manera que aquests siguin intercanviables, tot i que siguin fabricats en diferents màquines, en diferents plantes, en diferents empreses o, fins i tot, en diferents països.

Podem definir la metrologia industrial dimensional com l'activitat tecnològica, dedicada a la recollida d'informació i la seva posterior processament, que té com a objectiu l'avaluació de la conformitat dels productes industrials amb les seves especificacions tècnic - dimensionals.

La metrologia dimensional inclou la mesura de totes aquelles propietats que es determinen mitjançant la unitat de longitud, com ara distància, posició, diàmetre, rodonesa, planitud, rugositat, etc. La longitud és una de les set magnituds base del Sistema Internacional d'Unitats (SI). El programari encastat és un sector cabdal la importància econòmica creix dia a dia. És el programari que, incorporat en una màquina funciona per si sol, sense necessitat d'interacció de cap persona. Aquest tipus de programari és una constant tant a casa nostra (telèfons mòbils, cotxes, forns, rentadores ...) com en altres àmbits diversos (avions, trens, sistemes d'incendis i de control d'il luminació, dispositius d'entrada d'hotels .. )

El Catedràtic Robert Schmitt, de la famosa Universitat WZL RWTH de Aachen va assenyalar "la metrologia és el factor clau de la productivitat"
En aquest entorn, durant els dos dies de conferència, els assistents, van poder escoltar 22 ponències, 2 xerrades magistrals i un tutorial impartits per professionals de 12 països diferents.

L'Associació Innovalia, es va mostrar satisfeta davant la favorable resposta de la indústria i va advertir de la necessitat de fomentar trobades que afavoreixin la interacció entre els experts del sector, ja que com va concloure en Metromeet el propi Catedràtic Robert Schmitt, de la famosa Universitat WZL RWTH de Aachen "la metrologia és el factor clau de la productivitat."

El Comitè Tècnic, presidit per Jesús Maria de la Maza, vicepresident de IACMM (Associació Internacional de Fabricants de Màquines de Mesura per Coordenades), va mostrar la seva satisfacció per l'acollida que va tenir aquesta iniciativa en la indústria internacional.

Empreses o entitats relacionades

Trimek S.A. - Innovalia Metrology

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis