Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades en negocio, estrategia empresarial y tecnología metalmecánica en el VIII Foro de la Competitividad

Novetats en negoci, estratègia empresarial i tecnologia metalmecánica en el VIII Fòrum de la Competitivitat

12/11/2012

12 de novembre de 2012

La Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia (Fremm) i l'Associació de Fabricants de Maquinària de la Regió de Múrcia (Afamur), integrant de Fremm, organitzen el VIII Fòrum de la Competitivitat de la Indústria Metalmecánica per donar a conèixer les novetats dins del sector quant a oportunitats de negoci, estratègies empresarials i tecnologia. La inauguració estarà a càrrec del conseller d'Universitats, Empresa i Investigació, José Ballesta, al costat dels presidents de Fremm, Juan Antonio Muñoz, i d'Afamur, Gregorio Navarro.

La jornada serà en el Saló d'actes de Fremm el proper 15 de novembre, entre les 10 i 13 hores. La trobada està dirigida a empresaris, emprenedors, directius i professionals en el sector de metalmecánica, que integra des de la fabricació de peces metàl·liques fins a maquinària completa per al sector agroalimentari, fitosanitari, envasat i embalatge, etc.

Al llarg del matí es tractarà en l'àmbit de les oportunitats sobre el ‘Impuls econòmic i projectes estratègics’, amb Luis Martínez de Sales i Garrigues, director general d'Economia, Planificació i Projectes Estratègics de la Conselleria d'Economia i Hisenda; ‘El corredor Mediterrani: oportunitat per al desenvolupament’, amb Joan Amorós Pla, secretari general de Ferrmed, i ‘Vols fer negocis en altres països?: Soft Landing facilita el teu aterratge’, amb Esther Peñalver Ibarra, responsable del Departament de Projectes Internacionals del Centre Europeu d'empreses i Innovació de Múrcia.

Per a l'acostament a les estratègies empresarials, es parlarà sobre el ‘Autodiagnòstic empresarial: desenvolupi tot el seu potencial’, amb José Félix Pomares, director de Genco Negocis; ‘Ara o mai: dissenya el teu pla de futur’, amb Emiliano Carrillo Fernández, soci i responsable del Departament Fiscal de Carrillo Assessoris Tributaris i Advocats, S.L.P, i ‘Innovació en les operacions i millora del compte de resultats’, amb Juan José Martí Ogayar, soci-director d'O'Gayar Consulting.

En el cicle de tecnologia s'abordarà la ‘Importància de la metrologia en la innovació tecnològica’ amb Paloma Laso Prieto, responsable de Laboratoris del Centre Tecnològic del Metall, i ‘La visió artificial aplicada a la indústria del metall’, amb Javier Fontanillas Vila, director comercial d'Infaimon, S.L.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis