Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zoller encuentra un remedio contra la parada
La companyia presenta un nou dispositiu de mesura

Zoller troba un remei contra la parada

01/06/2005
Aquest títol no només sembla un titular en la premsa diària, realment ho és. Encara que no es tracta de parades cardíaques, sinó de parades de màquines. L'alçada de punta, també anomenada centre de gir, s'ha convertit en un terme propi de l'àrea de fabricació de peces tornejades des que existeix aquest procés de mecanitzat mitjançant arrencada d'encenalls. L'alçada de punta estableix el comportament de tall de les eines, la seva vida útil, la vibració, la qualitat de la superfície o l'estabilitat dimensional, per esmentar només alguns punts. Això afecta especialment a l'àrea de la fabricació de peces tornejades de precisió per a la ciència mèdica i de laboratori, així com a la fabricació de rellotges i peces en miniatura. Malauradament, per tal de respectar l'alçada de punt, sovint s'accepten inevitablement costos molt elevats de temps de preparació i posada en marxa.
A la pràctica, l'ajust i el mesurament de l'alçada de punta sol fer de manera molt complicada, llarga i imprecisa. Sovint s'ha intentat disposar els porta eines de les eines giratòries de manera que quan aquestes es troben muntades es doni automàticament una alçada de punta correcta. Però l'intent fracassa per les toleràncies del suport o de les pròpies plaques de tall. L'ajustament de l'alçada de punta en eines per al mecanitzat interior resulta realment problemàtic. A això se li suma el fet que, com més petit és el perímetre de la peça, major és la influència de l'altura de punta en la qualitat del mecanitzat o de les peces. Les eines de gir a l'àrea del mecanitzat de peces petites sovint són tan complexes que no és possible ajustar l'alçada de punta amb els mitjans auxiliars disponibles al mercat. Per tant, la verificació o l'ajust de l'altura de punta ha estat i continua sent un tema important per als aparells de pre-reglatge i mesurament d'eines, amb els quals s'ajusten les dimensions de les eines giratòries o es verifica la seva qualitat de tall. Fins ara només s'utilitzen simples rellotges de mesurament amb placa de contacte que, a causa del fregament, danyen els talls de tall, no poden tenir en compte els ángulos de despreniment negatius i resulten massa imprecisos per a les exigències actuals.
Imagen

La solució

L'especialista en aparells de pre-reglatge i mesurament Zoller de Freiberg am Neckar s'ha consagrat especialment en els darrers anys al tema "alçada de punta" i ha invertit en ell un gran potencial de desenvolupament. S'ha creat un nou dispositiu de mesura per a la sèrie d'aparells "Hyperion". Aquest es compon d'una càmera CCD integrada de manera ergonòmica en el suport òptic de l'aparell de pre-reglatge i mesurament i que representa la imatge del tall de tall de l'eina amb un augment del 35% en el programari "inScreen" (Figura 2 ) del dispositiu electrònic de Zoller. A més, el dispositiu de mesura té la il luminació de llum incident LED desenvolupada per Zoller (Figura 3), que garanteix la il luminació contrastada de totes les geometries de tall de tall en eines giratòries. La il luminació homogènia i la representació contrastada són requisits bàsics per a una mesura, un ajust i una verificació necessaris. D'una manera extremadament còmode, el programari in-Screen "li ofereix un gran nombre de funcions. Abasten la visualització de línies de trames ajustables, el mesurador de ángulos giratori, la visualització de gràfics DXF i plantilles, la impressió i l'emmagatzematge de la imatge del tall de tall (Figures 4 - 6).
Imagen

Flexibilitat simultània

Per satisfer les exigències cada vegada més grans i les múltiples funcions de la maquinària moderna, la càmera del dispositiu de mesura es pot girar ± 90 ° i indexar (Figures 7-9). D'aquesta manera, la càmera pot registrar sense problemes eines amb diferents disposicions dels quadrants i representar per al seu mesurament i ajust. Desapareixen les costoses construccions per a adaptadors especials i, amb això, s'eliminen grans costos i esforços ..
Imagen

CNC substitueix a l'ajust

Les modernes màquines o centres giratoris amb CNC, pel que fa a la "altura de punta" ofereixen addicionalment la possibilitat de controlar els carros dels eixos (eix Y). En aquest cas, l'alçada de punta de l'eina no s'ajusta a un valor predefinit, sinó que es registra en la seva posició actual. Aquest valor registrat per »Hyperion« i la càmera de llum incident es processa en el dispositiu electrònic de Zoller, s'emet en l'etiqueta o es transfereix directament al control de la màquina.

La màquina de mecanitzat utilitza aquest valor de mesurament de l'alçada de punta (centre de gir) per ajustar eines durant el procés de mecanitzat de l'alçada de punta. D'aquesta manera, desapareix completament el treball d'ajustament de l'alçada de punta, la màquina de mecanitzat s'utilitza d'una manera encara més eficient i es redueix enormement el procés de preparació.

Aquest nou dispositiu de mesura de Zoller ha obtingut valoracions molt positives en el món especialitzat i s'empra amb èxit en empreses de renom. En concret, els fabricants de màquines giratòries amb control CNC ara poden augmentar la rendibilitat dels seus clients mitjançant un aparell de pre-reglatge i mesurament amb dispositiu de mesurament òptic de l'altura respecte de l'eix i poden consolidar la seva competitivitat enfront de la creixent pressió del estranger.

Empreses o entitats relacionades

Zoller Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis