Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a En 2008 Hexagon AB prevé alcanzar unas ventas de 1.400 millones de euros
El 2004 les vendes van ascendir a 917 milions d'euros

El 2008 Hexagon AB preveu arribar a unes vendes de 1.400 milions d'euros

Nerea Gorriti01/06/2005

El passat any 2004 va ser un bon exercici per Hexagon AB, segons va manifestar Ona Rollán, president i CEO del grup en la roda de premsa internacional que va convocar el grup el dia 27 d'abril durant la fira Control. "Va ser un bon any per al grup. Totes les nostres àrees de negoci incrementar beneficis i reforçar les seves posicions de mercat ". Les vendes del grup el 2004 van créixer un 16 per cent fins a arribar als 917 milions d'euros. Tot i la bona marxa del grup, immers en una agressiva estratègia empresarial basada en l'expansió, la companyia preveu aconseguir unes vendes de 1.400 milions d'euros el 2008.

La nova màquina de mesurament Global
La nova màquina de mesurament Global
"Durant els últims anys, Hexagon AB ha evolucionat des d'una corporació orientada a la transacció en què els beneficis s'obtenien gràcies a les desinversions o adquisicions, cap a una entitat orientada cap al negoci amb un creixement de beneficis que genera una bona implantació del desenvolupament d'estratègies, permetent liderar mercats en sectors específics ", afirma Ona Rollán, President i CEO de Hexagon AB.

El seu negoci es dirigeix a mercats i segments específics on el grup pretén situar-se entre les dues primeres empreses de cada mercat.

L'objectiu de la companyia és ser el distribuïdor més innovador que ofereixi els millors preus en cada divisió.

Prop del 35 per cent del volum de vendes d'Hexagon AB prové de la seva divisió Hexagon Metrology, un dels majors distribuïdors internacionals de productes de metrologia, components i serveis. El seu negoci inclou eines manuals, màquines de mesurament fixes i portàtils i robots, serveis postvenda i sistemes de programari.

El 2004 la divisió d'Hexagon Metrology AB registrar unes vendes totals de 321 milions d'euros i 2121 empleats. La seva beneficis d'operacions van créixer a 32,5 milions d'euros.

Hexagon Metrology integra un gran nombre de marques del del sector de la metrologia de gran precisió, instruments i sistemes com ara Brown & Sharpe (EUA), Leitz (Alemanya), CE Johansson (Suècia), DEA (Itàlia), Tesa (Suïssa), així com distribuïdors de programari de metrologia com ara Wilcox i Mirai.

A més el 2004 es van dur a terme adquisicions estratègiques: Romer SA (França) i Romer CimCore Inc (EUA), que desenvolupa i fabrica braços CMM portàtils d'alta precisió i Sheffield Measurement Inc (EUA), també reconeguda per la seva gamma de braços CMM: Aquesta última adquisició fa d'Hexagon Metrology la major empresa nord-americana de mesurament tàctil CMM en termes absoluts.

Una ambiciosa estratègia

Hexagon AB ha desenvolupat una estratègia comercial agressiva que permetrà a la companyia aplicar les seves tecnologies a nous segments de mercat caracteritzats per diferents mides i requeriments exactes per accedir en un futur, a majors segments de mercat.

Expandint la seva tecnologia pròpia, Hexagon Metrology serà capaç d'augmentar el seu mercat potencial per als seus productes des de l'actual xifra de mil milions d'euros fins a arribar als 6.000 milions d'euros. Això permetrà a la companyia continuar la seva expansió fins assolir l'objectiu de vendes globals de 1.400 milions d'euros el 2008.

"Durant el passat any vam mantenir un agressiu programa de desenvolupament dels nostres principals productes, potenciant el nostre objectiu de ser el primer distribuïdor de metrologia dimensional en el mercat". En termes de desenvolupament de producte volem assegurar-nos que tenim els millors productes per satisfer les demandes dels nostres clients amb els preus més competitius del mercat ", assegura Ona Roller.

A la fira Control es van poder veure alguns dels últims desenvolupaments d'aquesta companyia. Novetats, amb un gran potencial en alguns mercats.

Global Classic

La màquina de mesurament econòmica i versàtil per a la planta de producció moderna. La Global Classic, equipada amb diversos palpadors punt a punt, ofereix prestacions d'alta productivitat i precisió, una elevada fiabilitat operativa i baix manteniment. Global Classic és la solució de preu moderat per a les aplicacions de mesura més comuns i el sistema de mesura ideal per a la verificació dimensional d'elements complexos.

Global Performance, flexibilitat i digitalització ultraprecisa l'abast de tothom

El nou model Performance ofereix el màxim de la tecnologia multisensors i és la solució òptima per afrontar amb èxit una vasta tipologia d'operacions metrològiques amb una sola màquina de precisió.

La màquina pot utilitzar palpadors punt a punt, palpadors analògics o làser per a la digitalització contínua. Per al mesurament precisa dels errors de forma en elements complexos d'alta precisió està disponible, com a opció, un capçal fix per a les digitalitzacions ràpides i precises fins i tot amb prolongacions de dimensions notables.

La nova Prima funcionant a la fira
La nova Prima funcionant a la fira

Global Advantage, precisió a gran velocitat.

La Global Advantage és la màquina de mesurament precís i veloç que pot realitzar amb velocitat i eficàcia qualsevol activitat de verificació dimensional. Adaptable a les exigències de mesura més variades, la Global Advantage es pot configurar amb els tradicionals capçals articulats, amb capçals fixos per digitalització d'alta precisió, i amb sensors làser per a una digitalització ràpida o dotada de tecnologia ACTIV per a la mesura a la planta de producció.

La dinàmica excepcional i les excel·lents prestacions la converteixen en l'instrument ideal per a tenir constantment el procés de producció sota control.

Prima, màquina de mesurament per coordenades de braç horitzontal

La màquina de mesurament per coordenades de braç horitzontal prima representa la inspecció dimensional de qualitat per a peces de gran volum en ambients industrials. La reducció de costos juntament amb una productivitat de mesurament millorada fan de prima l'eina ideal per controlar i millorar el procés de producció. La gran qualitat del disseny, l'estructura mecànica rígida i una àmplia gamma de sensors, una eina de muntatge de sensors i els accessoris fan de prima una màquina de mesurament CNC d'alta productivitat fàcil d'utilitzar sota qualsevol condició.

La construcció rígida i el sistema de compensació tèrmica lineal (que ve de sèrie en totes les versions) garanteixen una operació fiable en tots els ambients de producció.

Leitz iQube, el nou exemple de qualitat

Equipada amb un sistema de sensors de digitalització d'alta tecnologia i un control electrònic innovador, la iQube és el calibre ideal per a peces petites i mitjanes que requereixen una fabricació de gran precisió.

La iQube d'Hexagon Metrology GmbH sobresurt per la seva combinació de gran precisió i productivitat que redueix costos ja que es redueix substancialment el temps de mesura i els costos de les proves.

La iQube és ideal per a realitzar qualsevol tasca de mesurament pel seu sistema de sensors 3D d'alta precisió, la seva base mecànica estable, els seus algorismes de control i la seva electrònica moderna.

Imagen

El braç Infinite redefineix la metrologia portàtil

En CimCore, el lloc de naixement de la tecnologia de les CMM i de la innovació mundial de la metrologia portàtil, ja ha arribat la nova generació: la nova CMM portàtil Infinite.

Programari de Wilcox Associates, Inc

La companyia de programari de Hexagon Metrology, Wilcox Associates, Inc, segueix millorant PC-DMIS, la solució mundial per qualsevol de les marques de Hexagon. Desenvolupat a partir dels comentaris i els suggeriments d'una base d'usuaris de més de 15.000 llicències, PC-DMIS estén la funcionalitat del programari i millora el seu ús.

Micro-Hite DCC, la màquina petita de mesurament automàtic

Micro-Hite DCC és una màquina de mesurament petita i automàtica que combina l'experiència i les tecnologies de les companyies de Hexagon Metrology. La Micro-Hit 3D complementa la línia Micro-Hite.

Programari de Wilcox Associates, Inc

La màquina de mesurament PMM-F de Hexagon Metrology GmbH porta la precisió de la metrologia del laboratori a la planta de producció. La PMM-F combina les capacitats de la màquina de mesurament per coordenades d'ultra precisió PMM-C amb la dinàmica del robot de mesurament SIRIO.

Empreses o entitats relacionades

Hexagon Manufacturing Intelligence

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis