Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas crea un Observatorio Tecnológico que facilita el acceso a la información del sector plástico

Aimplas crea un Observatori Tecnològic que facilita l'accés a la informació del sector plàstic

14/07/2005

14 juliol 2005

La unitat de documentació de Aimplas ha desenvolupat una eina d'informació amb l'objectiu de dinamitzar el procés d'innovació, facilitant a les empreses informació i assessorament tecnològic en la presa de decisions estratègiques per millorar la seva competitivitat.
L'Observatori Tecnològic és un servei d'informació especialitzada en la indústria del plàstic al qual els usuaris poden accedir mitjançant la pàgina web www.observatorioplastico.com .
A través d'aquest portal s'aconsegueix obtenir una informació global del sector: matèries primeres, maquinària, processos de transformació, medi ambient, etc. De forma ràpida i senzilla és possible accedir a patents, articles tècnics, notícies del sector, llançaments comercials, legislació, subvencions i projectes I + D.
Per facilitar l'accés dels usuaris a la informació, l'Observatori Tecnològic ofereix diferents serveis. Un d'ells són les alertes informatives: avisos sobre normativa, esdeveniments, ajudes, oferta / demanda tecnològica ... que, a més d'estar disponibles a la web, es poden rebre per correu electrònic prèvia sol·licitud. També després de subscripció, s'ofereix a les empreses la possibilitat de rebre un butlletí electrònic quinzenal amb les novetats més importants.
Un altre dels serveis a la disposició dels usuaris és la consulta mitjançant cerca simple o avançada al contingut complet de l'observatori del plàstic i recerques simultànies de tecnologia elèctrica i metall.
A l'Observatori s'inclou també el que s'anomenen Indicadors d'evolució tecnològica, que són representacions gràfiques de l'evolució de les patents sobre una tecnologia, que permeten a l'empresa conèixer quines són les tecnologies emergents o caduques. A més, al web es podran trobar Informes tècnics (de vigilància tecnològica, estats de l'art, estats de la tècnica etc) que permetran en un cop de vista assimilar informació sobre noves tecnologies genèriques, aplicacions noves i noves matèries primeres. Tots els serveis de l'observatori són gratuïts en haver estat finançat aquest projecte per la Conselleria d'Empresa, Universitat i Ciència. L'Observatori va ser presentat al director general d'Indústria José Miguel Salavert a l'abril i ha estat posat en funcionament l'1 de juny.
A través del PCCP 2005 deu pimes de la CV podran personalitzar els serveis d'informació de l'observatori. Podran obtenir després d'una auditoria d'informació: butlletins sobre els seus temes d'interès, informes tècnics individualitzats i indicadors tecnològics sobre les tecnologies afins als seus processos entre altres beneficis.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis