Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bequinor explica en un curso los riesgos inherentes a los procesos de síntesis

Bequinor explica en un curs els riscos inherents als processos de síntesis

11/10/2012

11 d'octubre de 2012

Imagen

L'Associació Nacional de Normalització de béns d'equip i Seguretat Industrial (Bequinor), en col·laboració amb l'Institut Suís per al foment de la Seguretat, ha planificat un nou curs de vuit hores lectives sobre seguretat tèrmica de processos, que desenvoluparà el proper 5 de novembre a Barcelona. L'objectiu de la jornada és formar als assistents en els riscos inherents als processos de síntesis, considerant tant les reaccions desitjades com les no desitjades i presentant una metodologia sistemàtica per a la seva anàlisi.

L'anàlisi sistemàtica dels riscos permet igualment definir condicions segures de procés i els requisits que han de tenir-se en compte per a les instal·lacions en les quals es desenvolupin aquestes reaccions. Es presentaran les dades que es requereixen per a l'avaluació dels riscos relacionats amb les reaccions de síntesis i les principals tècniques d'assaig juntament amb les consideracions bàsiques per a la interpretació dels resultats obtinguts.

El curs està destinat a persones que hagin de gestionar instal·lacions en les quals es desenvolupen processos de síntesi química o operacions unitàries que generen estrès tèrmic en les substàncies. Els destinataris amb major interès poden ser els directors i responsables de les àrees de producció, seguretat, manteniment i R+D.

Continguts:

  • Metodologia d'avaluació sistemàtica de riscos de processos de síntesis.
  • Avaluació dels riscos relacionats amb el desenvolupament de reaccions de síntesis.
  • Avaluació dels riscos derivats de reaccions no desitjades.
  • Estimació i interpretació de dades de reactivitat a partir de referències bibliogràfiques i mètodes teòrics.
  • Mètodes i tècniques d'assaig relacionades amb l'obtenció de la informació necessària per a l'avaluació de la seguretat de processos químics, tant de les reaccions de síntesis com de les reaccions no desitjades.
  • Mesurades de seguretat d'emergència: es presentaran les principals alternatives d'emergència per al control de reaccions químiques.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Normalización de bienes de equipo y Seguridad Industrial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis