Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius: superando límites también en España
Inauguració oficial de Fronius Espanya

Fronius: superant límits també a Espanya

David Muñoz02/10/2012
El passat 25 de setembre, va tenir lloc la inauguració oficial de Fronius Espanya amb una jornada de portes obertes en les instal·lacions que té la companyia en la localitat madrilenya de Leganés. L'acte va estar presidit per la propietària de Fronius Internacional, Elisabeth Strauss, i pel director general de Fronius Espanya, Rainer Sattlberger, els qui van estar acompanyats per, entre altres personalitats, l'ambaixador d'Àustria al nostre país, Rudolf Lennkh. En una ambienti molt cordial i a través d'un atractiu programa d'activitats, els nombrosos professionals convidats per Fronius Espanya van poder conèixer les línies estratègiques en les quals aquesta companyia vol sustentar al nostre país el seu lema ‘Superant límits’.

“Fronius és una empresa especialitzada a generar noves tecnologies i solucions per a la gestió i control de l'energia, superant sempre tots els límits del que és possible”, assenyalava a manera de presentació Rainer Sattlberger, director general de Fronius Espanya. Per a això compte, a nivell internacional, amb tres grans divisions: Sistemes de Càrrega de Bateries, Tecnologia de Soldadura i Electrònica Solar.

Elisabeth Strauss, propietària de Fronius Internacional, i Rainer Sattlberger, director general de Fronius Espanya, durant el tall de cinta...
Elisabeth Strauss, propietària de Fronius Internacional, i Rainer Sattlberger, director general de Fronius Espanya, durant el tall de cinta.

Des de la seva fundació a Àustria a mitjan anys 40, la companyia ha experimentat un extraordinari creixement fins a arribar als nostres dies amb una facturació superior als 400 milions d'euros, una plantilla de més de 3.200 treballadors repartits en les 19 filials que té a tot el món (418 d'ells en el departament de R+D+i), presència en més de 60 països, una quota d'exportació que arriba ja al 93,9% de la seva producció i 878 patents actives. La seva presència global es manifesta també en una xarxa de fàbriques que s'estén des de Canadà a Ucraïna, passant per EUA, Àustria i la República Txeca.

Com indicava Sattlberger, Fronius va iniciar la seva marxa en 1946 com a especialista en Sistemes de Càrrega de Bateries, incorporant en 2005 per a aquest sector la tecnologia basada en inversió activa, que lidera actualment al mercat europeu. La seva major presència en aquest àmbit de treball es troba en el sector logístic, aportant les seves solucions per a la càrrega elèctrica de la maquinària, així com entre els tallers i empreses d'assistència en carretera, amb els seus carregadors de bateria per a vehicles. De cara al futur, l'estratègia de Fronius en aquest àmbit passa per “subministrar sistemes de càrrega de bateries que assegurin la mobilitat de manera econòmicament viable”, assenyalava el director general de Fronius Espanya.

Brindis amb l'ambaixador d'Àustria a Espanya Dr. Rudolf Lennkh (segon per la dreta)
Brindis amb l'ambaixador d'Àustria a Espanya Dr. Rudolf Lennkh (segon per la dreta).
L'última divisió a incorporar-se a l'estructura de Fronius ha estat la d'Electrònica Solar, iniciant-se en aquesta tecnologia a partir de l'any 1992

Des de l'any 1950, Fronius també és un dels principals actors de la indústria de la Soldadura, aportant des de llavors innovadores solucions en camps tan diversos com la soldadura per arc, la soldadura per punts i l'automatització. “Fronius és líder mundial indiscutible en Tecnologia de Soldadura”, afegia Rainer Sattlberger. Els principals segments  per a aquesta tecnologia de Fronius es troben en la indústria de l'automòbil, en la indústria naviliera i offshore i en la construcció de centrals elèctriques, marcant-se com una de les seves expectatives de futur “decodificar l'ADN de l'arc de soldadura per fer possibles noves unions de materials”.

L'última divisió a incorporar-se a l'estructura de Fronius ha estat la d'Electrònica Solar, iniciant-se en aquesta tecnologia a partir de l'any 1992. En aquests 20 anys la companyia ha treballat intensament fins a erigir-se en un dels líders del mercat fotovoltaic quant al subministrament d'inversors de connexió a xarxa, operant per a això al mercat residencial i en cobertes petites, mitjanes i grans. Una de les seves metes consisteix a “facilitar l'autosuficiència a través de xarxes intel·ligents i de la gestió de l'energia de manera econòmica i eficient”, indicava el director general de Fronius Espanya.

La inauguració oficial de Fronius Espanya va comptar amb nombrosos convidats a les instal·lacions de Leganés
La inauguració oficial de Fronius Espanya va comptar amb nombrosos convidats a les instal·lacions de Leganés.

Fronius Espanya

Fronius està present al mercat espanyol amb filial pròpia des de l'any 2009, treballant inicialment amb la divisió d'Electrònica Solar i afegint, des de gener d'aquest any, la divisió de Soldadura. Des de llavors, Fronius Espanya ha aconseguit major cobertura del territori espanyol i brindat un excel·lent servei, posicionant-se com a referent en qualitat, amb una tecnologia innovadora i sofisticades solucions.

Fronius Espanya, que ha triat Leganés (Madrid) per al seu emplaçament, compta amb més de 40 empleats, a més de quatre equips regionals addicionals en Soldadura que es dediquen a les vendes i a la prestació de serveis en tot el país. Rainer Sattlberger, que porta 20 anys en Fronius, és l'encarregat de dirigir la filial com a director general i de promoure totes les accions per a l'èxit de l'empresa i satisfacció plena dels seus clients.

Resultat d'aquest treball en equip i inversió en recursos humans i tecnologia, és el constant creixement de l'empresa, major prestigi a nivell mundial i expansió a altres països com Portugal; un mercat en el qual Fronius Espanya va començar a treballar a partir d'aquest any i que dóna mostra d'un potencial molt gran en el sector solar.

D'aquesta forma, la responsabilitat que assumeix la signatura amb els clients que han posat la seva confiança en els productes Fronius es reflecteix en un servei més eficient a través de l'assessorament professional, tramitacions telefòniques, enviament més ràpid de components d'equipament i visites in situ en cas de ser requerit.

D'esquerra a dreta...
D'esquerra a dreta: Moisés Labarquilla, director tècnic de la divisió Solar; Isaac Lozano, director de la divisió de Soldadura; i Rainer Sattlberger, director general de Fronius Espanya.

En la divisió d'Electrònica Solar, l'inversor Fronius Agilo llançat aquest any és el primer inversor central en el seu rang de potència que pot ser instal·lat, engegat i mantingut per qualsevol empresa instal·ladora de manera ràpida i senzill gràcies a les seves característiques. L'inversor monofásico Fronius Galvo que es troba encara en fase de proves i el servei online gratuït Fronius SOLAR.TV completen l'àmplia presentació de productes innovadors.

En la Divisió de Soldadura, Fronius manté el lideratge del mercat espanyol a les àrees de robòtica i aplicacions de soldadura per arc per al sector d'automòbil i proveïdors. Fronius ocupa una posició també preferent al mercat de fabricants de sistemes de soldadura manuals situant-se entre els tres primers (segons estudi de mercat de 2011). Entre les seves novetats per aquest any, es troba el CMT Twin que combina els avantatges de les ja reconegudes tecnologies CMT i ESTAFI TWIN, el pack de conformitat TransSteel + EN 1090 que ajuda a les empreses a obtenir la normativa EN 1090 (marcat CE per a estructures d'acer i alumini) i, dins de la gamma TPS, la nova TPS Steel que incorpora característiques especials per a la soldadura en acer.

Solucions per a cada repte solar

L'estratègia que segueix la divisió d'Electrònica Solar, és la de proveir dels productes, serveis i formació que necessiten els clients per al ple desenvolupament de l'autoconsumo, l'autosuficiència i l'eficiència energètica.

Pensant a Espanya i el seu potencial solar, el tipus de consumidor d'energia elèctrica i les característiques de la seva xarxa elèctrica, en Fronius s'ha desenvolupat i adaptat els productes i serveis per aconseguir fer realitat l'autosuficiència energètica dels seus clients, de forma segura i eficient amb l'objectiu d'estalviar costos i ser respectuosos amb el medi ambient.

Els assistents a la inauguració oficial de Fronius Espanya van poder conèixer les últimes novetats de la companyia en Electrònica Solar...
Els assistents a la inauguració oficial de Fronius Espanya van poder conèixer les últimes novetats de la companyia en Electrònica Solar.

Fronius està convençut que a Espanya és ja una realitat que l'accés a les energies renovables i en concret a la solar fotovoltaica és molt més barat, segur, eficient i sostenible que les energies convencionals, a nivell domèstic i industrial, aportant grans beneficis tant a individus com a la societat en general.

Revisant el consum d'electricitat a Espanya, es pot observar que més del 75% de l'energia elèctrica és consumida per usuaris la potència contractada dels quals és menor de 15 kW i és aquí, en aquest rang de potències on Fronius realitza la major oferta de solucions; sense oblidar la mitja empresa/indústria on fins als 100 kW, que en l'actualitat és el màxim de potència que es pot instal·lar segons el RD 1699/2011, una bona opció és confiar en els inversors centrals Fronius IG, CL i Agilo.

Tecnologies de Soldadura per Arc i Resistència Innovadores

Els productes de la divisió de Soldadura de Fronius porten satisfent les necessitats dels clients espanyols amb els requisits de qualitat més exigents durant més de quinze anys.

La qualitat i la contínua innovació són els principals senyals d'identitat de les solucions de Fronius en la tecnologia de soldadura, oferint una gamma estàndard de productes així com solucions d'automatització a mesura dels clients.

Fronius és referent destacat a Espanya en el subministrament de sistemes de soldadura per arc per als sectors de Robòtica i Automatització; també és un dels tres principals subministradors al mercat espanyol de la soldadura manual oferint una extensa gamma per a les tècniques de soldadura per arc MIG-MAG, TIG i MMA Elèctrode.

Fronius és referent destacat a Espanya en el subministrament de sistemes de soldadura per arc per als sectors de Robòtica i Automatització
La qualitat i la contínua innovació són els principals senyals d'identitat de les solucions de Fronius en la tecnologia de soldadura...
La qualitat i la contínua innovació són els principals senyals d'identitat de les solucions de Fronius en la tecnologia de soldadura.
Els productes de la divisió de soldadura satisfan les necessitats dels clients més exigents, sent un referent destacat en els sectors d'Automòbil, Auxiliar Automòbil, Ferrocarril i Caldereria. L'equip de la divisió de Soldadura es troba estès per tot el territori espanyol per donar la millor cobertura nacional a nivell de vendes i servei. A més de l'oficina central que es troba a Leganés, aquesta divisió compta amb una seu a Saragossa amb dos equips de venda i servei tècnic prestant servei a les principals àrees industrials del país. Fronius Espanya a més ofereix una gamma completa de serveis orientats al client comptant amb personal de servei altament qualificat i en formació permanent. Entre els principals serveis cal destacar: Cursos Expert, Seminaris Tècnics, Engegades, Assajos de Soldadura Manual i Robotitzada, Extensions de garantia, Contractes de Manteniment i Calibratges.
Fronius Agilo: fàcil transport, instal·lació i manteniment

Dede començaments d'octubre, la sèrie Fronius Agilo està disponible a tot el món. En els rangs de potència de 75 kW i 100 kW, aquest inversor central és l'únic que pot ser instal·lat i lloc en servei completament per l'instal·lador i del manteniment del qual i reparació pot encarregar-se el Fronius Service Partner.

Està disponible com a inversor indoor i outdoor. “Malgrat el seu alt rendiment, el Fronius Agilo és un dels inversors més compactes dins del seu rang de potència. Pot ser transportat sobre un palé industrial, la qual cosa permet garantir uns costos mínims des del seu lliurament”, explica el responsable de divisió Martin Hackl.

Aquest equip és compatible amb totes les tecnologies de mòduls i ha estat concebut per a l'alimentació directa a la xarxa de baixa tensió, però també pot integrar-se en una xarxa de tensió mitjana utilitzant un transformador addicional. Amb un rendiment del 97,2 per cent, aquest inversor central és un dels més eficaços de la seva gamma. “Amb el Fronius Agilo hem aconseguit llançar al mercat un inversor que aporta grans avantatges tant per a l'instal·lador com per al client final. D'aquesta manera continuem sent líders en qualitat també l'any del nostre 20º aniversari”, conclou Martin Hackl.

Fronius Agilo
Fronius Agilo.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis