Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes presenta las nuevas soluciones de SolidWorks Electrical
Aquestes solucions sentin les bases de la col·laboració entre els equips de disseny mecànic i elèctric durant la fase desenvolupo d'un producte

Dassault Systèmes presenta les noves solucions de SolidWorks Electrical

Redacció Interempresas19/09/2012
Dassault Systèmes acaba de presentar les noves solucions de SolidWorks Electrical. Entre aquesta nova gamma de productes destaquen una nova eina del sistema per dissenyar esquemes en 2D i un eficient complement per a la solució de disseny de SolidWorks amb el qual realitzar modelatges de components elèctrics en 3D. Ambdues eines estan vinculades en temps real.
“Avui dia, els productes d'empreses especialitzades en disseny d'equips industrials, serveis d'enginyeria, productes d'alta tecnologia, dispositius mèdics i productes de consum contenen un major nombre de components elèctrics. Més de la meitat dels clients de SolidWorks precisen una solució que pugui simplificar la col·laboració entre els enginyers de sistemes mecànics i elèctrics”, afirma Bertrand Sicot, director executiu de SolidWorks, Dassault Systèmes. “Incloure SolidWorks Electrical en la nostra cartera de productes ens ha permès endinsar-nos en aquest sector tan poc explotat, gràcies a una solució eficaç que, igual que la resta de solucions de SolidWorks, posa l'accent en la facilitat d'ús i possibilita la col·laboració entre els grups de disseny mecànic i elèctric”.
Les connexions entre components elèctrics poden definir-se directament en l'esquema
Les connexions entre components elèctrics poden definir-se directament en l'esquema.
“Aprendre a utilitzar SolidWorks Electrical ens resultarà molt senzill, ja que està completament integrat en SolidWorks. Això fomentarà la col·laboració entre els departaments de disseny mecànic i elèctric durant la fase de disseny del cablejat i del sistema elèctric d'un producte”, assegura Kyle Strong, cap de Projectes de Getman Corporation. “Els nostres vehicles d'explotació minera compten amb un sistema de cablejat elèctric enormement complex, per la qual cosa el seu disseny ha de ser el més coherent possible. Per aquest motiu, no ens ho pensem dues vegades en triar SolidWorks Electrical. Si integrem els nostres processos de disseny mecànic i elèctric, ens serà molt més fàcil documentar els requisits elèctrics i els traçats de cables. Què guanyem a canvi? Menys remodelacions, uns productes de major qualitat i una comercialització molt més ràpida”.
Quant al disseny de sistemes elèctrics, les organitzacions aspiren a millorar el rendiment i la puntualitat general dels seus departaments. Gràcies a les solucions de SolidWorks Electrical, els enginyers i dissenyadors ho tindran encara més fàcil a l'hora de dissenyar sistemes elèctrics i integrar-los en els models mecànics en 3D. Aquestes noves solucions han assegut les bases de la col·laboració entre els equips de disseny mecànic i elèctric durant la fase desenvolupo d'un producte. Així mateix, simplifiquen la fase de disseny i redueixen els retards, la qual cosa dóna com resultat un disseny molt més coherent, estandarditzat i rendible que aconsegueix una comercialització molt més ràpida.

Tres solucions per a noves prestacions

SolidWorks Electrical inclou noves prestacions, organitzades en les tres següents solucions:

  1. SolidWorks Electrical: una eina de disseny d'esquemes en 2D per a la planificació i el desenvolupament de l'arquitectura del sistema elèctric. Entre els seus avantatges destaca que simplifica del disseny de components elèctrics gràcies a una interfície d'usuari molt més dinàmica i sensible al context, la qual cosa agilita la conversió d'idees en dissenys detallats; identifica qualsevol problema amb gran rapidesa, gràcies a un sistema de detecció d'errors en temps real amb el qual es redueix el nombre de costoses deixalles i remodelació de treballs; permet crear esquemes més senzills i precisos, amb l'ajuda d'una biblioteca amb més de 500.000 peces elèctriques estàndard; i facilita el treball col·laboratiu de diverses persones en el mateix projecte i de forma simultània.
  2. SolidWorks Electrical 3D: es tracta d'un complement de la solució CAD de SolidWorks que vincula els esquemes en 2D de SolidWorks Electrical amb models en 3D dissenyats amb SolidWorks. Inclou el següent: actualitzacions bidireccionals i en temps real entre els esquemes en 2D i els models en 3D. D'aquesta manera, se sincronitzen els dissenys electromecànics, la qual cosa permet mantenir un nivell òptim de coherència al llarg de la fase de desenvolupament; en integrar els esquemes en 2D amb els models en 3D, s'estandarditzen els dissenys i s'unifiquen les diverses llistes de materials, reduint així el nombre d'errors i retards; col·locació del sistema elèctric i el cablejat en el model en 3D, que permet planificar la ubicació i recorregut dels components elèctrics, a fi que la fabricació del producte sigui el més coherent possible.
  3. SolidWorks Electrical Professional: reuneix totes les funcions de SolidWorks Electrical i SolidWorks Electrical 3D en una sola aplicació, dirigida a aquells usuaris que treballin en el desenvolupament de sistemes elèctrics tant en 2D com a 3D.
Les rutes dels cables elèctrics poden crear-se usant esbossos en 3D per a resultats ràpids...
Les rutes dels cables elèctrics poden crear-se usant esbossos en 3D per a resultats ràpids, o usant rutes estàndard 3D per a una representació més precisa.
Les solucions de SolidWorks Electrical estan basades en la tecnologia de Traci Programari, una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector del disseny de components elèctrics. Com Gold Partner actual de SolidWorks, els productes elecworks de Traci estan integrats en SolidWorks, de manera que els enginyers puguin seguir usant l'entorn de SolidWorks (amb el qual estan més familiaritzats) per optimitzar el disseny dels seus components electromecànics.
La primera versió de SolidWorks Electrical està disponible des d'agost de 2012 a Amèrica del Nord, Europa i Orient Mitjà i, més endavant, els seguiran la resta de regions i països.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis