Rastro Máquinas, S.A. - Curvadoras de tubos

Ferry

Curvadora manuals i hidràuliques: per a tot tipus de perfils i tubs

Les curvadora manuals i hidràuliques de Ferri, empresa comercialitzada per Rastre Màquines, SA, estan especialment dissenyades per corbar tot tipus de perfils i tubs.

Les curvadora manuals disposen d'un equipament estàndard general compost de pedal de control de rotació, correctors laterals i rodets estàndard.

Com dades tècniques compta amb un diàmetre dels eixos de 30 mm, un diàmetre entre rodets de 130 mm i treballa a una velocitat de 8 rpm. El motor elèctric que integra és d'1 CV de potència. Compta amb sistema d'avanç manual del rodet superior i incorpora dos corrons motrius. Es tracta d'una màquina construïda en una estructura en xapa soldada i amb eixos en acer d'alta resistència, temperats i rectificats. És una màquina capaç de realitzar tot tipus de perfils.

Pel que fa a les curvadora hidràuliques, Ferri disposa de cinc models diferents. La MAH-40 té una potència instal·lada de 3 CV i una potència central hidràulica de 1 CV de potència. Disposa de 12 rpm, un diàmetre entre rodets de 140 mm i un diàmetre dels eixos de sortida de 45 mm. El model MAH-60 incorpora una potència instal lada de 5,5 CV i una potència central hidràulica de 1,5 CV. Mentre que, els models MAH-80 i MAH-100 integren una potència central hidràulica de 2 CV de potència i una potència instal·lada de 5,5 CV i 7,5 CV, respectivament. El model superior, MAH-120, disposa de 6 rpm, amb un diàmetre entre rodets de 245 mm i un diàmetre dels eixos de sortida de 100 mm. Compta amb una potència instal lada de 10 CV i una potència central hidràulica de 3 CV.