Gab Sistemática Analítica, S.L. - Baños

Bany termostático: de 2,5 litres amb calefacció

Fotografia de Bany termostático
Gab Sistemàtica Analítica ofereix als seus clients el bany termostático de 2,5 litres amb calefacció.

La temperatura de la calefacció és de 65 °C. Les seves mesures útils són 264 x 164 x 80 mm. Les seves mesures exteriors són 290 x 220 x 155 mm i el pes és de 2,5 kg. L'alimentació que necessita és de 230V, 170W.

La regulació és electrònica digital, controlat per microprocessador, amb display digital per al control del temps i pulsadores de membrana. Compta amb regulació del temps de treball d'ultrasons en 5 cicles de temps preprogramado: 90 s, 180 s, 280 s, 380 s i 480 s.

Està indicat per a neteja mitjançant vibració d'alta freqüència. Es tracta d'un equip senzill per a usos habituals de neteja com: enologia, eliminació del carbònic (CO2) de vins, caves, sidras, cervesa, etc.; òptica, neteja d'ulleres, ulleres de sol, etc.; joieria i pedres precioses, neteja d'anells, pendents, rellotges submergibles, cadenes de rellotges, etc.; laboratori químic, neteja de tubs i material de vidre; clínica dental, neteja de maduixes, pinces, etc.; restaurants, neteja i manteniment de coberteria de luxe, forquilles, filtres de la màquina de cafè, etc.