Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Variadors de velocitat i convertidors de freqüència

Siemens Sinamics G110

Variador per a aplicació universal

Fotografia de Variador per a aplicació universal
El Sinamics G110 de la divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens és un variador amb funcionalitat basi per a aplicació universal en la indústria. Se subministra llest per a la seva connexió i és molt fàcil de posar en servei. Destaca la seva grandària compacta, ofereix control de tensió-freqüència per a aplicacions de velocitat variable i treballa en xarxes monofásicas de 200 a 240 V.

El convertidor de freqüència és el variador més petit de la gamma de Siemens. Amb un rang de potències de 0,12 a 3 kW és idoni, per exemple, per controlar motors en els sectors alimentari, tèxtil i embalatge, així com en aplicacions de manutenció, per a bombes i ventiladors, en accionaments de portes de fàbriques i garatges i en qualitat de controlador de motor universal per a suports publicitaris animats.

La seva instal·lació és molt simple, ja que els seus borns de connexió tenen la mateixa disposició que en contactores convencionals. Sinamics G110 es troba disponible en dues variants: amb entrada analògica i amb un port de comunicació RS 485. Les tres entrades digitals permeten la seva aplicació flexible per a les aplicacions parametrizables. La commutació de 50 a 60 hertzios es realitza en un interruptor integrat, la qual cosa li fa idoni per a aplicació a tot el món. Un panell d'operador opcional (Basic Operator Panell) permet copiar ràpidament paràmetres.