Iberfluid Instruments, S.A. - Vàlvules de guillotina

Iberfluid

Vàlvules per a sòlids: en acer, alumini, acer inoxidable AISI304 o AISI316

Fotografia de Vàlvules per a sòlids
Vortex Valves ha desenvolupat un disseny capaç de minimitzar els problemes generats per la deposició i erosió de les partícules dels seients de tancament de la vàlvula. Amb els models Orifici Gate, per exemple, s'evita la deposició de les partícules sobre els propis segells, evitant així que en el moment de tancament apareguin problemes d'abrasió.

Dins de les diferents opcions disponibles, existeixen dissenys específics per a instal·lacions en línies presurizadas, caiguda lliure de producte o, fins i tot, en línies que treballin a buit, amb grandàries des de 50 fins a 400 mm en canonades circulars, o des de 150 fins a valors superiors a 1.000 mm per a seccions rectangulars.

Es disposa també de diferents solucions per a l'accionament de les vàlvules, cobrint des dels sistemes manuals d'una gran simplicitat fins a equipaments pneumàtics o elèctrics que permeten l'actuació remota de les vàlvules.

Les vàlvules es poden fabricar A més, es pot plantejar l'opció de construccions parcials amb un o un altre material (carcassa en acer o alumini i parts mullades en inoxidable, per exemple), amb la finalitat d'aconseguir la solució més adequada per a cada client.

Vortex Valves disposa també d'una àmplia gamma de Diverters, fabricats tant sobre canonada rígida com a flexible, amb solucions de 2, 3, 4 vies estàndard o equips multiport dissenyats a mesura.