Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Oldham MX15

Unitat de control per a detecció gas

Fotografia de Unitat de control per a detecció gas

La central de control modelo MX 15 està dissenyada per connectar un detector de gasos explosius, tòxics o oxigen, que pot ser tipus pont o disposar de senyal de sortida normalitzada 4-20 dt..

El disseny senzill i la programació del canal de mesurament permeten a l'usuari establir la configuració que millor s'adapti a les seves necessitats de detecció en qualsevol aplicació.

L'electrònica de la central de control incorpora les últimes innovacions tecnològiques i es troba protegida a l'interior d'una caixa de dimensions reduïdes per a instal·lació mural o sobre rail DIN, amb un índex de protecció mínim.

La lectura de la concentració de gas obtinguda pel mesurament del detector es realitza en temps real i es visualitza en una pantalla digital d'alta resolució, fins i tot en condicions d'il·luminació escassa, informant mitjançant alarmes de nivells perillosos de concentració de gas que es poguessin produir en la ubicació on es trobi el detector.

S'apliquen en protecció contínua de treballadors i instal·lacions, seguretat industrial, laboratoris d'investigació, espais confinats, galeries de manteniment i sales de calderes.

El senyal d'alarma es visualitza mitjançant LEDs lluminosos situats al costat de la

pantalla LCD, i es pot enviar a un relé lliure de potencial que activa elements

perifèrics per augmentar la seguretat en les instal·lacions com poden ser

electrovàlvules, sistemes de ventilació i extracció, sistemes d'avís acústic i/o

lluminós, etc. La MX15 compta amb dos nivells d'alarma independents.

La central de control MX15 destaca per la seva extremada facilitat de maneig ja que

la seva programació es realitza amb el teclat incorporat en el panell frontal.