Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Oldham MX42

Unitat de control per a detecció de gas

Fotografia de Unitat de control per a detecció de gas

La central de control modelo MX 42 d'Oldham, distribuïda per Casella Espanya, està dissenyada per connectar fins a un màxim de quatre detectors de gasos explosius, tòxics o oxigen, que poden ser tipus pont o disposar de senyal de sortida normalitzada 4-20 dt..

El disseny modular i la programació dels canals de mesurament permeten a l'usuari establir la configuració que millor s'adapti a les seves necessitats de detecció en qualsevol aplicació.

L'electrònica de la central de control incorpora les últimes innovacions tecnològiques i es troba protegida a l'interior d'una caixa per a instal·lació mural de dimensions reduïdes amb un índex de protecció adequat.

La lectura de la concentració de gas obtinguda pel mesurament dels detectors es realitza en temps real i es visualitza en una pantalla digital d'alta resolució, fins i tot en condicions d'il·luminació escassa, informant mitjançant alarmes de nivells perillosos de concentració de gas que es poguessin produir en la ubicació on es trobi el sistema de detecció de gas.

S'aplica en protecció contínua de treballadors i instal·lacions, seguretat industrial, laboratoris d'investigació, espais confinats, galeries de manteniment i sales de calderes.

Els senyals d'alarma es visualitzen mitjançant LEDs lluminosos situats al costat de la pantalla LCD, i es poden enviar a una sèrie de relés lliures de potencial que activen elements perifèrics per augmentar la seguretat en les instal·lacions com poden ser electrovàlvules, sistemes de ventilació i extracció, sistemes d'avís acústic i/o lluminós, etc. La MX42 compta amb tres nivells d'alarma independents per detector. La central de control destaca per la seva extremada facilitat de maneig i compte a més amb una sortida de senyal 4-20 dt. per canal.